12 rétes, pite és béles, ami hideg időben is boldogít

Amikor cudar az idő, kevés a napfény és a meleg, nehéz olyan dolgokat találni, amelyek boldoggá tesznek minket. Szintén nehéz olyan gyümölcsöket találni, amelyekből isteni süteményeket alkothatunk. Az alábbi lista erre a két sebre egyszerre helyez ragtapaszt.

  1. 1.

    Rakott rétes áfonyás joghurt öntettel

  2. 2.

    Céklás-túrós rétes

  3. 3.

    Túrós rétes ahogy Sylvia készíti

  4. 4.

    Apfelstrudel, a világhírű osztrák almás rétes

  5. 5.

    Normandiai almás pite

  6. 6.

    Citromos pite Évi néni konyhájából

  7. 7.

    Almás mákos pite Sylvia konyhájából

  8. 8.

    Birsalmás pite Petra konyhájából

  9. 9.

    Citromos pite Heston Blumenthal nyomán

  10. 10.

    Citrusos pite

  11. 11.

    Lusta, tejszínes almás pite

  12. 12.

    Őszibarackos vargabéles

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!