12 rétes, pite és béles, ami hideg időben is boldogít

Amikor cudar az idő, kevés a napfény és a meleg, nehéz olyan dolgokat találni, amelyek boldoggá tesznek minket. Szintén nehéz olyan gyümölcsöket találni, amelyekből isteni süteményeket alkothatunk. Az alábbi lista erre a két sebre egyszerre helyez ragtapaszt.

  1. 1.

    Rakott rétes áfonyás joghurt öntettel

  2. 2.

    Céklás-túrós rétes

  3. 3.

    Túrós rétes ahogy Sylvia készíti

  4. 4.

    Apfelstrudel, a világhírű osztrák almás rétes

  5. 5.

    Normandiai almás pite

  6. 6.

    Citromos pite Évi néni konyhájából

  7. 7.

    Almás mákos pite Sylvia konyhájából

  8. 8.

    Birsalmás pite Petra konyhájából

  9. 9.

    Citromos pite Heston Blumenthal nyomán

  10. 10.

    Citrusos pite

  11. 11.

    Lusta, tejszínes almás pite

  12. 12.

    Őszibarackos vargabéles

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...