11 édes és sós reggeli, ami az sem baj, ha ebédre csúszik

Reggelizzetek a két ünnep között úgy, mint egy király! Hátha nem kell kimozdulni sem, és lesz időtök hosszan élvezni ezeket az édes vagy éppen sós finomságokat!

  1. 1.

    Zabkása skyrrel és chia maggal

  2. 2.

    Spenótos bundás kenyér

  3. 3.

    Banános-áfonyás sült zabkása

  4. 4.

    Sonkás-sajtos-pestos bundás kenyér

  5. 5.

    Eggs Benedict avagy Benedek tojás

  6. 6.

    Édes gofri

  7. 7.

    Krémesen lágy, hajtogatott rántotta

  8. 8.

    Amerikai palacsinta alaprecept

  9. 9.

    Zapiekanka, a lengyel melegszendvics

  10. 10.

    Karamellás-banános french toast

  11. 11.

    Kolbászkrémes töltött bundás kenyér

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...