Az utazás szerelmeseinek egyre inkább fontos a kényelem és az elhelyezkedés mellett az is, hogy valami igazán menő és különleges helyen hajtsák álomra a fejüket. A szolgáltatók épp ezért egészen extrém megoldások felé is elkezdtek nyitni, vegyük például a korábban már bemutatott Nutella hotelt, ahol mindent, de tényleg mindent a híres csokis krémre utaló dekor borított. Nos, most a szénhidrát nagy rajongóira gondoltak, ugyanis itt a Bread & Breakfast lakosztály, ahol a kenyeret emelik elképesztő magaslatokba.
A Refinery Hoteltöbb, mint "laktató", tágas lakosztálya a nevéhez hűen mindenhol egy kis pékárut tol az arcunkba. A belsőépítészek nem gondolkodtak kicsiben, itt bizony nemcsak a kenyérmintás tapéta, vagy a fürdőajtók és lakberendezési kiegészítők mintája repít a croissant-ok és fánkok világába, hanem valóban ehető termékek veszik körül a vendégeket.
Az itt töltött időt úgy kell elképzelni, hogy akár az ágyban fekszünk, mindig lesz kéznél az éjjeliszekrényen egy ínycsiklandó töltött fánk, de ha épp tévézünk, csak el kell emelnünk magunk mellől egy fincsi fahéjas tekercset. Még zuhanyzás közben is lehet csipegetni! Elér őrülten hangzik a dolog, az egyszer biztos!
Ha egy percig is azt feltételeznénk, hogy holmi száradt zsemlék és kiflik között kell tengetnünk az időt, mindenkit megnyugtatnak a tulajdonosok, ugyanis minden áldott nap friss pékáruk özönlik el a helyiségeket, és illatukkal hatják át az egyes tereket. Még ezt is tudják fokozni, a cukros sokk mellé 100 dollárnyi kredit is jár pluszban, amiért hamburgert és chipset is lehet kérni, ha nem lenne elég az étel odabent. Elég durva pazarlásnak hangzik, ti mit gondoltok?
Ezeket olvastad már?
Őrületes dologgal állt elő a Nutella, ezt mindenki ki akarja...
Ha a Nutella úgy dönt, hogy szállodát nyit, biztos, hogy a szoba minden pontján visszaköszön majd a kedvenc mogyorókrémünk!
Masszi- Rigó CsillaNe dobd ki, használd fel! – 6 étel, amit újrahasznosíthatsz...
A fonnyadt zöldségeknek, a régi tejnek és a szikkadt pékárúnak mi a sorsa nálad? Ha megfogadod a tanácsainkat, az ételeket tovább frissen tarthatod és felhasználhatod.
Petrás GabriellaAz egyik gyorsétteremben komoly ára van a buta kérdéseknek
Inkább gondold meg kétszer, mit is akarsz kérdezni.
Masszi- Rigó CsillaMostantól ne lepődjünk meg, ha magyar zászlókat találunk a húspultokban
Január 15-től a húspultokba kerülő sertéshúsokon kötelező megjelölni a termékekre vonatkozó származási információkat is.
Nosalty