Ebben a corgi-kávézóban Erzsébet királynő kedvenc kutyafajtájával kávézhatsz - nézd a képeket!

Ha kutyarajongó vagy, és Bangkokban jársz, vedd fontolóra, hogy ellátogatsz ide...ha corgi-rajongó vagy, akkor meg kötelező.

Tévhit, hogy a corgik csak II. Erzsébet kiváltságai. Ebben a bangkoki kávézóban megannyi jellegzetesen alacsony termetű, vajszínű csodakutya vár rád. A Corgi in the Garden cafe külön erre az igen elegáns (és drága) kutyafajtára specializálódott, és ezzel vélhetően az első a világon a maga nemében - ismerünk pár embert, akik ölnének egy corgi közelségéért, hát még ha TIZENKETTŐT kellene kerülgetniük egyszerre, miközben egy székben hátradőlve kávét szürcsölgetnek.

A New York Post cikkéből kiderül, hogy a thai-ok (kis változatosság a sok macskakávézójuk után) egyenesen odavannak a corgikért alacsony, zömök termetük, cukiságuk, játékosságuk miatt. A tulajdonos, Tanchanok Kanawaong elmondása szerint egy váratlan, 7-fős corgialom születése ösztökélte a döntésre, hogy másokkal is megossza a kutyák örömét.

"A külsejükhöz hasonlóan vicces kutyusok, és mindenkit imádja őket, amikor belép hozzájunk" - mesélte.

A 12 kutya heti 6 napot dolgozik, de nyugodjunk meg, jut nekik elég a jóból: rengeteg simogatás, alvás és rohangálás a kertben. Sőt, fizetést is kapnak! A vendégek 11 dollárt fizetnek egy egy órás corgizásért, ez körülbelül 3000 Ft - kifizetnéd?

A pontos cím: 338/1 Kallapaphruek Road Bang Wa, Phasicharoen Bangkok 10160, Thaiföld

VIDEÓ is van róluk!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...