Durva majonézes szószokat dob piacra a világ leghíresebb ketchupgyártója

Új szószokkal bővül a Heinz márka, az amerikai cég most a majonézes szószt keverte össze mustárral és barbecueval, minket pedig nagyon érdekel, kinek fog kelleni az új termék.

Úgy tűnik, Amerikában ma már az ember mindent kézhez kaphat, még azt is, amit otthon is csupán egyetlen pillanat lenne elkészíteni. A híres amerikai Heinz márka nemrégiben piacra dobta a két legnépszerűbb mártogatós, a ketchup és a majonéz hivatalos keverékét, a Mayochup-ot, mostantól pedig bármelyik amerikai lakos hozzájuthat a majonéz különböző kombinációihoz, a majonézes barbecue szósz és a majonézes mustár ugyanis máris ott figyel a boltok polcain.

Először is vizsgáljuk meg egy kicsit, milyen ételhez passzolhat a Mayomust, vagyis a mustáros majonéz(vagy majonézes mustár)! A furcsa keverék elsőre egy kicsit sápadtnak tűnhet, de az amerikai "szakértők" szerint nagyon hasznos lesz az új szószos szósz, amely így kevesebb helyet foglal a hűtőben, és a szendvicsekbe is nagyon praktikus, hiszen így nem kell feleslegesen két szószt használnunk.
Ezzel szemben a Mayocue, vagyis a majonéz és a barbecue szósz keveréke jól passzol csirkés ételekhez és salátákhoz még annak ellenére, hogy az amerikai közönség szerint nem túl esztétikus az öntet színe. A majonézes kombinációkat egyelőre csak Amerikában lehet megvásárolni, de csak idő kérdése, mikor jut el hozzánk is a furcsa termék.
{SZAVAZAS}

via: delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...