Durva majonézes szószokat dob piacra a világ leghíresebb ketchupgyártója

Új szószokkal bővül a Heinz márka, az amerikai cég most a majonézes szószt keverte össze mustárral és barbecueval, minket pedig nagyon érdekel, kinek fog kelleni az új termék.

Úgy tűnik, Amerikában ma már az ember mindent kézhez kaphat, még azt is, amit otthon is csupán egyetlen pillanat lenne elkészíteni. A híres amerikai Heinz márka nemrégiben piacra dobta a két legnépszerűbb mártogatós, a ketchup és a majonéz hivatalos keverékét, a Mayochup-ot, mostantól pedig bármelyik amerikai lakos hozzájuthat a majonéz különböző kombinációihoz, a majonézes barbecue szósz és a majonézes mustár ugyanis máris ott figyel a boltok polcain.

Először is vizsgáljuk meg egy kicsit, milyen ételhez passzolhat a Mayomust, vagyis a mustáros majonéz(vagy majonézes mustár)! A furcsa keverék elsőre egy kicsit sápadtnak tűnhet, de az amerikai "szakértők" szerint nagyon hasznos lesz az új szószos szósz, amely így kevesebb helyet foglal a hűtőben, és a szendvicsekbe is nagyon praktikus, hiszen így nem kell feleslegesen két szószt használnunk.
Ezzel szemben a Mayocue, vagyis a majonéz és a barbecue szósz keveréke jól passzol csirkés ételekhez és salátákhoz még annak ellenére, hogy az amerikai közönség szerint nem túl esztétikus az öntet színe. A majonézes kombinációkat egyelőre csak Amerikában lehet megvásárolni, de csak idő kérdése, mikor jut el hozzánk is a furcsa termék.
{SZAVAZAS}

via: delish

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...