Durva majonézes szószokat dob piacra a világ leghíresebb ketchupgyártója

Új szószokkal bővül a Heinz márka, az amerikai cég most a majonézes szószt keverte össze mustárral és barbecueval, minket pedig nagyon érdekel, kinek fog kelleni az új termék.

Úgy tűnik, Amerikában ma már az ember mindent kézhez kaphat, még azt is, amit otthon is csupán egyetlen pillanat lenne elkészíteni. A híres amerikai Heinz márka nemrégiben piacra dobta a két legnépszerűbb mártogatós, a ketchup és a majonéz hivatalos keverékét, a Mayochup-ot, mostantól pedig bármelyik amerikai lakos hozzájuthat a majonéz különböző kombinációihoz, a majonézes barbecue szósz és a majonézes mustár ugyanis máris ott figyel a boltok polcain.

Először is vizsgáljuk meg egy kicsit, milyen ételhez passzolhat a Mayomust, vagyis a mustáros majonéz(vagy majonézes mustár)! A furcsa keverék elsőre egy kicsit sápadtnak tűnhet, de az amerikai "szakértők" szerint nagyon hasznos lesz az új szószos szósz, amely így kevesebb helyet foglal a hűtőben, és a szendvicsekbe is nagyon praktikus, hiszen így nem kell feleslegesen két szószt használnunk.
Ezzel szemben a Mayocue, vagyis a majonéz és a barbecue szósz keveréke jól passzol csirkés ételekhez és salátákhoz még annak ellenére, hogy az amerikai közönség szerint nem túl esztétikus az öntet színe. A majonézes kombinációkat egyelőre csak Amerikában lehet megvásárolni, de csak idő kérdése, mikor jut el hozzánk is a furcsa termék.
{SZAVAZAS}

via: delish

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!