Dukai Regina: "A legnagyobb sikerélményem nemrég ért" - EgySztárÉtel

Minden nap látjuk őket a tv-ben, az újságban, de ritkábban látjuk őket a konyhában. Most megmutatjuk nektek, hogyan mutatnak sztárjaink fakanállal a kezükben! 

Titkos családi receptek, netes kalandozások, gyermekkori ízek mind-mind terítékre kerülnek új sorozatunkban, az EgySztárÉtelben. Ebben a sorozatban szuperkülönleges szakácsok fogják nektek elkészíteni azokat a fogásokat, amik közel állnak a szívükhöz. Első bátor vállalkozónk Dukai Regina énekesnő, műsorvezető, modell volt. Abszolút otthonosan mozgott a konyhánkban, és isteni pestos csirkét dobott össze nekünk.

Dukai Regina pestos csirkéjének receptjét itt találod.

Cseppet sem voltál zavarban a konyhánkban. Rendszeresen főzöl? Szeretsz főzni?

Nagyon szeretek sütni-főzni. Nálunk ez a családban teljesen megszokott dolog. Férfiak és nők egyaránt remekelnek a konyhában, így nem is volt kérdés, hogy én is beállok anyukám, apukám és a tesóm mellé, ellesem a trükköket, és megtanulok sok-sok finomságot készíteni.

Pestos csirke Dukai Reginától

Mi voltaz első dolog, amivel sikerélményed volt a konyhában?

Francia hagymaleves volt az első, amit csináltam, a mai napig érzem az ízét a számban! De a legnagyobb sikerélményem nemrég ért. Azt tudni kell, hogy a családi húslevesünk a világ legjobb húslevese! Nincs olyan napszak, amikor ne enném meg. Sosem mertem megpróbálkozni az elkészítésével, mert nem hittem, hogy valaha olyan finomat tudok készíteni, mint apu és anyu. Körülbelül egy hónappal ezelőtt, mikor anyukám épp dolgozott, apu megkért, hogy készítsem el neki. Több szempontból is nagyon fontos volt számomra, hogy tökéletes legyen, és örömet okozzak az amúgy nagyon kritikus és nyersen őszinte apukámnak. Életem egyik legnagyobb konyhai sikerének tudom be azt a pillanatot, amikor megkóstolta, és elismerően bólintott. Napokig emlegette, hogy milyen finom volt.

Van valami vicces konyhai sztorid, vagy olyan étel, amit valahogy sosem sikerül elkészíteni?

Hááát! Vicces sztorim nincs, viszont annyit elárulhatok, hogy sok-sok kelt tészta (vagyis keletlen tészta) landolt már a kukámban...de sosem adom fel! Ha egyszer el akarok készíteni valamit, akkor addig csinálom, míg el nem érem a kitűzött célt!

Sokat teszel azért, hogy ilyen alakod legyen, de az tuti, hogy néha kell egy kicsit csalni. Melyik étel a bűnös kedvenc?

Fokhagymás sült oldalas! :)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...