Dukai Regina: "A legnagyobb sikerélményem nemrég ért" - EgySztárÉtel

Minden nap látjuk őket a tv-ben, az újságban, de ritkábban látjuk őket a konyhában. Most megmutatjuk nektek, hogyan mutatnak sztárjaink fakanállal a kezükben! 

Titkos családi receptek, netes kalandozások, gyermekkori ízek mind-mind terítékre kerülnek új sorozatunkban, az EgySztárÉtelben. Ebben a sorozatban szuperkülönleges szakácsok fogják nektek elkészíteni azokat a fogásokat, amik közel állnak a szívükhöz. Első bátor vállalkozónk Dukai Regina énekesnő, műsorvezető, modell volt. Abszolút otthonosan mozgott a konyhánkban, és isteni pestos csirkét dobott össze nekünk.

Dukai Regina pestos csirkéjének receptjét itt találod.

Cseppet sem voltál zavarban a konyhánkban. Rendszeresen főzöl? Szeretsz főzni?

Nagyon szeretek sütni-főzni. Nálunk ez a családban teljesen megszokott dolog. Férfiak és nők egyaránt remekelnek a konyhában, így nem is volt kérdés, hogy én is beállok anyukám, apukám és a tesóm mellé, ellesem a trükköket, és megtanulok sok-sok finomságot készíteni.

Pestos csirke Dukai Reginától

Mi voltaz első dolog, amivel sikerélményed volt a konyhában?

Francia hagymaleves volt az első, amit csináltam, a mai napig érzem az ízét a számban! De a legnagyobb sikerélményem nemrég ért. Azt tudni kell, hogy a családi húslevesünk a világ legjobb húslevese! Nincs olyan napszak, amikor ne enném meg. Sosem mertem megpróbálkozni az elkészítésével, mert nem hittem, hogy valaha olyan finomat tudok készíteni, mint apu és anyu. Körülbelül egy hónappal ezelőtt, mikor anyukám épp dolgozott, apu megkért, hogy készítsem el neki. Több szempontból is nagyon fontos volt számomra, hogy tökéletes legyen, és örömet okozzak az amúgy nagyon kritikus és nyersen őszinte apukámnak. Életem egyik legnagyobb konyhai sikerének tudom be azt a pillanatot, amikor megkóstolta, és elismerően bólintott. Napokig emlegette, hogy milyen finom volt.

Van valami vicces konyhai sztorid, vagy olyan étel, amit valahogy sosem sikerül elkészíteni?

Hááát! Vicces sztorim nincs, viszont annyit elárulhatok, hogy sok-sok kelt tészta (vagyis keletlen tészta) landolt már a kukámban...de sosem adom fel! Ha egyszer el akarok készíteni valamit, akkor addig csinálom, míg el nem érem a kitűzött célt!

Sokat teszel azért, hogy ilyen alakod legyen, de az tuti, hogy néha kell egy kicsit csalni. Melyik étel a bűnös kedvenc?

Fokhagymás sült oldalas! :)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek