13 aprócska keksz, amibe ellőheted a maradék diódat

Cuki ropogósak vagy puhák, ki amilyet szeret. Készíts diós kekszet, és egy csapásra mentsd is meg, ha maradt karácsonyról ebből a csodás, de igen drága alapanyagból. Ne veszen kárba semmi!

  1. 1.

    Cukormentes, teljes kiőrlésű, low carb zabkeksz

  2. 2.

    Diós darált keksz

  3. 3.

    Csokis - diós keksz

  4. 4.

    Teljes kiőrlésű vörösáfonyás zabkeksz

  5. 5.

    Vaníliás keksz

  6. 6.

    Sütőtökös-csokis keksz

  7. 7.

    Csokis-diós keksz zabpehellyel

  8. 8.

    Nagyon csokis-diós pöffeteg rummal bolondítva

  9. 9.

    Banános zabkeksz Takács Kriszti konyhájából

  10. 10.

    Aszaltmeggyes-kókuszos-diós aprósüti

  11. 11.

    Vaníliás-diós darálós keksz

  12. 12.

    Csokis-diós-mazsolás cookie

  13. 13.

    Diós-csokis keksz 1.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...