Ezt a trükköt vetik be a légiutas-kísérők, ha túlzottan habzik a kóla

A légiutas-kísérők nagyon nem szeretik, ha valaki diétás kólát kér a repülőn, az ital ugyanis még az átlagos szénsavas üdítőknél is jobban habzik. A leleményes stewardoknak és stewardess-eknek viszont van egy remek trükkjük, amit szárazföldön is érdemes kipróbálni.

Az talán sokaknak nem meglepő, hogy a repülőgépeken dobozos üdítőitalokat szolgálnak fel a légiutas-kísérők az utasoknak. Ahogy azt a 24.hu írja, a Manchester Evening News nemrég talált egy blogot, amelyben egy légiutas-kísérő arról ír, mennyire nem szeretik azt, ha valaki diétás kólát kér fogyasztásra.

Az üdítők mindig sokkal jobban felhabzanak, ha kiöntik a dobozból, és a legrosszabb közülük a diétás kóla. Szó szerint le kell ülnöm, és várnom, hogy a habzás alábbhagyjon, hogy tovább önthessem

– írta egy repülős kísérő az említett blogbejegyzésben. A Jet nevű felhasználó abban az esetben, ha mind a három utas kér kólát, először csak félig önti ki, majd felvesz újra pár rende,éstm és csak azután folytatja az ital kiöntését, nehogy túlhabozzon az üdítő.

+1 trükk:

Hogy vajon egy légiutas-kísérő vagy valaki más találta-e ki a következő trükköt, nem derül ki, van viszont egy megoldás arra az esetre, ha mi sem szeretnénk, hogy az értékes üdítő kifusson a pohárból töltés közbe: a fentebb látható videóban egy steward mutatja be, hogy a klasszikus kiöntés helyett az üdítősdobozt érdemes kinyitni, rátenni a műanyagpoharat, majd az egészet megfordítani, így ugyanis az ital kevésbé habzik majd, és könnyebb kitölteni.

Forrásunk volt.


Ezek a trükkök is hasznosak lehetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...