Ezt a trükköt vetik be a légiutas-kísérők, ha túlzottan habzik a kóla

A légiutas-kísérők nagyon nem szeretik, ha valaki diétás kólát kér a repülőn, az ital ugyanis még az átlagos szénsavas üdítőknél is jobban habzik. A leleményes stewardoknak és stewardess-eknek viszont van egy remek trükkjük, amit szárazföldön is érdemes kipróbálni.

Az talán sokaknak nem meglepő, hogy a repülőgépeken dobozos üdítőitalokat szolgálnak fel a légiutas-kísérők az utasoknak. Ahogy azt a 24.hu írja, a Manchester Evening News nemrég talált egy blogot, amelyben egy légiutas-kísérő arról ír, mennyire nem szeretik azt, ha valaki diétás kólát kér fogyasztásra.

Az üdítők mindig sokkal jobban felhabzanak, ha kiöntik a dobozból, és a legrosszabb közülük a diétás kóla. Szó szerint le kell ülnöm, és várnom, hogy a habzás alábbhagyjon, hogy tovább önthessem

– írta egy repülős kísérő az említett blogbejegyzésben. A Jet nevű felhasználó abban az esetben, ha mind a három utas kér kólát, először csak félig önti ki, majd felvesz újra pár rende,éstm és csak azután folytatja az ital kiöntését, nehogy túlhabozzon az üdítő.

+1 trükk:

Hogy vajon egy légiutas-kísérő vagy valaki más találta-e ki a következő trükköt, nem derül ki, van viszont egy megoldás arra az esetre, ha mi sem szeretnénk, hogy az értékes üdítő kifusson a pohárból töltés közbe: a fentebb látható videóban egy steward mutatja be, hogy a klasszikus kiöntés helyett az üdítősdobozt érdemes kinyitni, rátenni a műanyagpoharat, majd az egészet megfordítani, így ugyanis az ital kevésbé habzik majd, és könnyebb kitölteni.

Forrásunk volt.


Ezek a trükkök is hasznosak lehetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...