Debreczeni Zita étkezője kékbe borult - szerinted is szép lett?

Mint oly sokan a magyar celebek közül, Debreczeni Zita és férje, Gianni vidékre költözött. Hogy milyen lett az étkezőjük? Zita megmutatta!

Görög Zitáék, Tóth Vera, Nánási Pál és Ördög Nóri, Horváth Éva és még sorolhatnánk, már nem Pesten, hanem annak közvetlen közelében, kertes házban élnek. A sor pedig tovább bővült Debreczeni Zitával és Giannival, akik ugyancsak a vidék nyugalmát választották a rohanó, zajos nagyváros helyett. Ahogy Zita közösségi oldalán írja, lassan minden a helyére kerül, annyi biztos, az étkezőjük remekül sikerült, jól áll neki a kék szín, ami tökéletes harmóniában van a falon lógó képekkel.

Kíváncsi vagy, hogy néz ki Zitáék étkezője? IDE kattintva megnézheted!

Zita pedig élvezi a vidéki élet minden pillanatát, már saját kertje is van:„…imádok kertészkedni és eddig mindig az erkélyen, kis kaspókban ültettem el a növényeimet! Másnak ez talán unalmasnak tűnik, de engem nagyon ki tud kapcsolni... De mára saját kis kerttel büszkélkedhetek! Nagyon régóta szerettem volna egy saját kertet fűszernövényekkel, zöldségekkel, gyümölccsel és természetesen virágokkal…” – írta korábban követőinek.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...