10 gazdag, darált húsos tészta, ami fixen jóllakat

Akad a hűtődben vagy a fagyóban egy-két adag darált hús? Lehet belőle lasagne, pelmenyi, tortellini, kínai büfés tészta, variáld a választásod kedved szerint!

A húsos tészták két hatalmas kedvencet egyesítenek magukban: a húst és a tésztát. Van, aki nem vega vagy vegán, és nem szereti a forró lasagnét, a darált hússal töltött tésztabatyut, esetleg a rakott húsos pennét tejszínnel? Húsos tészták, kedvelünk titeket!

  1. 1.

    Hangyák a fán - szecsuáni csípős sült tészta

  2. 2.

    Pelmenyi, az orosz húsos derelye

  3. 3.

    Capello da Gendarme

  4. 4.

    Húsos tortellini ahogy Flóra készíti

  5. 5.

    Egyszerű tejszínes rakott penne

  6. 6.

    Tex-mex makaróni

  7. 7.

    Ragù alla siciliana kagylótésztával

  8. 8.

    Duplagombás-cannelloni

  9. 9.

    Tantan Nabe

  10. 10.

    Eredeti lasagne al forno

Még több húsos tészta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...