Daniel Craig elárulta, miért italozik szívesebben melegbárokban, mint kocsmákban

A James Bond főszereplő színésze egy podcastben mesélt arról, hogy ha kikapcsolódásról van szó, inkább melegbárokba jár le egy-egy italra hagyományos pubok és kocsmák helyett. Ennek pedig praktikus okai vannak.

A Lunch with Bruce című podcastműsorban volt hallható legutóbb Daniel Craig, aki nemrég búcsúzott James Bond szerepétől a Nincs idő meghalni című filmmel.

„Melegbárokba járok, amióta csak az eszemet tudom” – mondta Daniel Craig az amerikai SiriusXM podcastműsorában - írja a Telex.hu.

A színész, aki öt alkalommal alakította a szupermacsó James Bondot a sorozatban, saját bevallása szerint az életben nem egy verekedős típus, ha teheti, elkerüli az agresszív embereket. Ez is oka annak, hogy előszeretettel látogatja a melegbárokat.

"Nagyon elegem lett a rendes bárokban az állandó méregetésből, a melegbárokban nincs ilyen" - mondta Craig, aki nemrégiben kapta meg csillagát Hollywoodban.

Nem szívesen keveredtem soha verekedésbe, a kocsmákban mégis elég sokszor előfordult. A melegbárban viszont mindenki tök nyugodt, tényleg mindenki. Fel sem kell fednem a szexuális irányultságomat, minden rendben van

– folytatta a színész. "És ráadásul ezeken a helyeken még csajozni is lehetett, mert sok nő pontosan ugyanebből az okból ment oda, amiért én. Egyfajta rejtett indíték volt” – magyarázta.

Daniel Craig nemrég egy ismert sörmárka reklámjában is feltűnt.

A James Bond karaktere szerint a Vodka Martinit "felzárva, nem keverve" kedvelő Craig egyébként tavaly feltűnt egy ismert sörmárka reklámjában is, ám egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy civilben sosem iszik tipikus Bond-koktélokat (így a híres Vesper Martinit sem, ami ginből, vodkából és Lillet Blanc francia likőrborból áll), ha teheti, inkább vodkaszódát rendel friss lime-mal.


Ha téged is érdekel az italozás, akkor ezeket is olvasd el:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...