Így készíthetsz tökéletes cukormázat a mézeskalácsodra

A legjobb mézeskalács receptje mit sem ér, ha nincs mellé egy hasonlóan tökéletes cukormázunk. Az írókázás és egyéb édes díszítés furfangajai következnek, ismerjük meg őket együtt, és kenjük vastagon a cukormázat a mézeskalácsra!

Amikor már nagyon közeleg a karácsony, akkor szükségünk van egy marék olyan receptre, ami bombabiztos, mindig működik és soha nem hagy cserben minket. Ezek közül csak az egyik a díszesen kent cukormáz a mézeskalácsra, ami ugyan egyszerűnek tűnik, mégis meg tudja bosszulni a vele szemben tanúsított hanyagságot. Nézzük hát, milyen lépések vezetnek el addig, amikor végre megtörténik a cukormáz mézeskalácsokra való díszes és ünnepélyes felvitele.

Lesd meg a galériában a tökéletes cukormáz titkait:

Íme, néhány recept, amin kipróbálhatod a díszítést:

Vegán mézeskalács

Az ünnepek és az ünnepi készülődés elmaradhatatlan kelléke a fűszeres mézeskalács. Most megmutatjuk, hogy ezt is könnyedén el lehet készíteni vegán verzióban, tojás, tejtermék és ...

Ünnepi mézeskalács

Mézeskalács nélkül az ünnepek sem igazán édesek, a megfelelő recept megtalálása azonban nem könnyű feladat. Hogy ráleljünk az igazira, érdemes kísérletezni, hogy aztán ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ünnepi praktika, amit elleshetsz:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...