16 irtó cukkinis egytálétel, amiből fix a repeta

Paradicsommal, paprikával, csirkével, burgonyával párosított cukkinis egytálételek sorakoznak előttetek. Melyik jöhet ma ebédre?

Az egytálételek kategóriája az egyik legnagyobb kedvencünk, mivel egyben érkezik az asztalunkra a főétel és a köret. A cukkinis egytálételek ezen belül is kiemelendők, hiszen a cukkini az egyik legfőbb jolly joker alapanyagunk: egészen olcsó, egész évben kapható, és jól variálható. Lássuk a recepteket!

  1. 1.

    Omlós csirkecomb vele sült zöldséggel

  2. 2.

    Cukkinilasagne

  3. 3.

    Cukkinis-gombás tepsis rizottó

  4. 4.

    Arab zöldséges serpenyő

  5. 5.

    Húsmentes cukkinilasagne szaftosan

  6. 6.

    Burgonyával rakott cukkini

  7. 7.

    Bibimbap - koreai fullos egytálétel

  8. 8.

    Cukkinis nokedli olasz paradicsomszósszal

  9. 9.

    Cukkinilecsó zöldfűszeresen

  10. 10.

    Török gyuvecs

  11. 11.

    Ratatouille, azaz francia lecsó

  12. 12.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  13. 13.

    Mediterrán töltött cukkini egyszerűen

  14. 14.

    Thai cukkinis csirkés vöröscurry

  15. 15.

    Paradicsomos-cukkinis csirke

  16. 16.

    Cukkinimuszaka

Még több cukkinis recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...