15 ropogósan puha csörögefánk, amiért meg lehet őrülni

Nem tudni, mi lehet finomabb, mint egy olajban kisült, ropogósan puha fánk... Farsangi szezon van, legalább egyszer állj neki otthon (csöröge)fánkot sütni!

  1. 1.

    Nagymama csörögefánkja

  2. 2.

    Citromos csöröge mentás ricottával töltve

  3. 3.

    Csörögefánk N. Olgitól

  4. 4.

    Csöröge tojásmentesen egyszerűen

  5. 5.

    Hagyományos csörögefánk

  6. 6.

    Hamis csörögefánk

  7. 7.

    Csöröge – sulyom alakú

  8. 8.

    Gyors tehéntúrós csöröge

  9. 9.

    Csöröge - leánykori nevén herőce

  10. 10.

    Pálinkás csörögefánk

  11. 11.

    Csörögefánk eperöntettel

  12. 12.

    Csörögefánk Évi néni konyhájából

  13. 13.

    Túrós csörögefánk egyszerűen

  14. 14.

    Csörögefánk Katrin konyhájából

  15. 15.

    Herőce, forgácsfánk, de ahogy sokan ismerik, a csörögefánk

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...