Először nekünk is felszaladt a szemöldökünk... Mit keres a Milka csoki a Philadelphia sajtkrémben?! De elég volt egyetlen falat, és már tudtuk, ez a házasság egy életre szóló ízélmény lehet!
Mit készítsek vacsorára?
Bizonyára te is nap mint nap felteszed ezt a kérdést. Egy hosszú nap után vacsorára legszívesebben egy sajtkrémes kenyeret kennénk a családtagjainknak, pedig alig több idő kell egy laktató, de gyors vacsora elkészítéséhez! Egy kis doboz Philadelphiában is hatalmas lehetőség rejlik! A mascarponéhoz hasonló ízű és állagú, enyhén sós sajtkrémet bátran használhatjuk kenegetők, krémek, levesek, tészták, csőben sült zöldségek és rakott egytálételek készítéséhez, sűrítéshez, sütéshez, főzéshez.... Sőt desszertek készítéséhez is ideális!
{ GALÉRIA = 0,2,3,4,5,1 }
Eddig a klasszikus natúr, light, zöldfűszeres, illetve fetás-uborkás ízekben szerettük, de mostantól a csokiimádók is sajtkrémet habzsolhatnak! Hiszen a legendás Philadelphiába Milka csokoládét is „kevernek", de nem ám csak aromát, hanem igazi, hamisítatlan, krémes és édes, alpesi tejcsokoládét! Természetesen a csokis krémet sem csak kenyérre kenheted, hanem akár a kedvenc tiramisudat is felturbózhatod vele, de készíthetsz belőle fenséges mousse-t is. (x)
Mennyei mousse-receptekért kattints ide! >>