Csokoládés sajtkrém? Megkóstoltuk, isteni!

Először nekünk is felszaladt a szemöldökünk... Mit keres a Milka csoki a Philadelphia sajtkrémben?! De elég volt egyetlen falat, és már tudtuk, ez a házasság egy életre szóló ízélmény lehet!

Mit készítsek vacsorára?

Bizonyára te is nap mint nap felteszed ezt a kérdést. Egy hosszú nap után vacsorára legszívesebben egy sajtkrémes kenyeret kennénk a családtagjainknak, pedig alig több idő kell egy laktató, de gyors vacsora elkészítéséhez! Egy kis doboz Philadelphiában is hatalmas lehetőség rejlik! A mascarponéhoz hasonló ízű és állagú, enyhén sós sajtkrémet bátran használhatjuk kenegetők, krémek, levesek, tészták, csőben sült zöldségek és rakott egytálételek készítéséhez, sűrítéshez, sütéshez, főzéshez.... Sőt desszertek készítéséhez is ideális!

Íme, a Philadelphia! >>

{ GALÉRIA = 0,2,3,4,5,1 }

Eddig a klasszikus natúr, light, zöldfűszeres, illetve fetás-uborkás ízekben szerettük, de mostantól a csokiimádók is sajtkrémet habzsolhatnak! Hiszen a legendás Philadelphiába Milka csokoládét is „kevernek", de nem ám csak aromát, hanem igazi, hamisítatlan, krémes és édes, alpesi tejcsokoládét! Természetesen a csokis krémet sem csak kenyérre kenheted, hanem akár a kedvenc tiramisudat is felturbózhatod vele, de készíthetsz belőle fenséges mousse-t is. (x)

Készíts tiramisut! >>

Mennyei mousse-receptekért kattints ide! >>

Sajtkrémes recepteket itt találsz! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...