Ámulatba ejt egy új vetélkedő, szó szerint minden a csokiról szól

Kevés olyan embert ismerünk, aki nem rajong a csokoládéért, ezt pedig a Netflix is tudja, így frissen elstartolt sorozatában te is úgy fogsz szurkolni a résztvevők édességkölteményeinek, mintha az életed múlna rajta. Itt a Csokoládéiskola!

Ünnepek közeledtével már megszokhattuk, hogy a Netflix bedob számunkra egy vetélkedőt, amiben az édes finomságok, tortaműremekek, jótékonysági sütések kapják a főszerepet, mi pedig ráfügghetünk a képernyőre, és izgulhatunk a versenyzőkért, miközben behabzsolnánk a sorozatban látott őrjítő desszerteket.

Beleharapnál? / fotó: Netflix

Idén korán jött a karácsony a Baking Impossible-nek köszönhetően, most azonban tényleg igyekeztek felülmúlni magukat, és legnagyobb örömünkre megérkezett a Csokoládéiskola (eredeti címén: School of Chocolate), ahol a készítők nem vicceltek, 8 részen át ejtenek ámulatba kizárólag csokoládéból készült édességekkel.

A játékmenet egyszerű, nyolc profi igyekszik kitanulni a szakma csínját-bínját egy híres csokoládékészítőtől. A nyertes pedig egy életre szóló lehetőséggel gazdagodik (no meg rengeteg csokival), többek között 50 000 dollárt kap saját vállalkozása beindításához.

Nézzétek meg az ínycsiklandozó előzetest:

Az ehető műalkotások világába Amaury Guichon cukrászmester vezeti be a versenyzőket. Nem is találhattak volna szakavatottabb személyt a műsorvezetésre. Kis ízelítőként: olyan feladatokkal kell megbirkózniuk, mint a teljes illúziókeltés, lesznek itt sós tacók, édes cserepes növények és gravitációt meghazudtoló csokoládékreációk. A gigantikus mennyezeti csillárt nem győzzük kivárni!

Címlapkép: Csokoládéiskola / Netflix


Még több izgalmas műsor, amit követhetsz:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...