Ámulatba ejt egy új vetélkedő, szó szerint minden a csokiról szól

Kevés olyan embert ismerünk, aki nem rajong a csokoládéért, ezt pedig a Netflix is tudja, így frissen elstartolt sorozatában te is úgy fogsz szurkolni a résztvevők édességkölteményeinek, mintha az életed múlna rajta. Itt a Csokoládéiskola!

Ünnepek közeledtével már megszokhattuk, hogy a Netflix bedob számunkra egy vetélkedőt, amiben az édes finomságok, tortaműremekek, jótékonysági sütések kapják a főszerepet, mi pedig ráfügghetünk a képernyőre, és izgulhatunk a versenyzőkért, miközben behabzsolnánk a sorozatban látott őrjítő desszerteket.

Beleharapnál? / fotó: Netflix

Idén korán jött a karácsony a Baking Impossible-nek köszönhetően, most azonban tényleg igyekeztek felülmúlni magukat, és legnagyobb örömünkre megérkezett a Csokoládéiskola (eredeti címén: School of Chocolate), ahol a készítők nem vicceltek, 8 részen át ejtenek ámulatba kizárólag csokoládéból készült édességekkel.

A játékmenet egyszerű, nyolc profi igyekszik kitanulni a szakma csínját-bínját egy híres csokoládékészítőtől. A nyertes pedig egy életre szóló lehetőséggel gazdagodik (no meg rengeteg csokival), többek között 50 000 dollárt kap saját vállalkozása beindításához.

Nézzétek meg az ínycsiklandozó előzetest:

Az ehető műalkotások világába Amaury Guichon cukrászmester vezeti be a versenyzőket. Nem is találhattak volna szakavatottabb személyt a műsorvezetésre. Kis ízelítőként: olyan feladatokkal kell megbirkózniuk, mint a teljes illúziókeltés, lesznek itt sós tacók, édes cserepes növények és gravitációt meghazudtoló csokoládékreációk. A gigantikus mennyezeti csillárt nem győzzük kivárni!

Címlapkép: Csokoládéiskola / Netflix


Még több izgalmas műsor, amit követhetsz:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...