Ámulatba ejt egy új vetélkedő, szó szerint minden a csokiról szól

Kevés olyan embert ismerünk, aki nem rajong a csokoládéért, ezt pedig a Netflix is tudja, így frissen elstartolt sorozatában te is úgy fogsz szurkolni a résztvevők édességkölteményeinek, mintha az életed múlna rajta. Itt a Csokoládéiskola!

Ünnepek közeledtével már megszokhattuk, hogy a Netflix bedob számunkra egy vetélkedőt, amiben az édes finomságok, tortaműremekek, jótékonysági sütések kapják a főszerepet, mi pedig ráfügghetünk a képernyőre, és izgulhatunk a versenyzőkért, miközben behabzsolnánk a sorozatban látott őrjítő desszerteket.

Beleharapnál? / fotó: Netflix

Idén korán jött a karácsony a Baking Impossible-nek köszönhetően, most azonban tényleg igyekeztek felülmúlni magukat, és legnagyobb örömünkre megérkezett a Csokoládéiskola (eredeti címén: School of Chocolate), ahol a készítők nem vicceltek, 8 részen át ejtenek ámulatba kizárólag csokoládéból készült édességekkel.

A játékmenet egyszerű, nyolc profi igyekszik kitanulni a szakma csínját-bínját egy híres csokoládékészítőtől. A nyertes pedig egy életre szóló lehetőséggel gazdagodik (no meg rengeteg csokival), többek között 50 000 dollárt kap saját vállalkozása beindításához.

Nézzétek meg az ínycsiklandozó előzetest:

Az ehető műalkotások világába Amaury Guichon cukrászmester vezeti be a versenyzőket. Nem is találhattak volna szakavatottabb személyt a műsorvezetésre. Kis ízelítőként: olyan feladatokkal kell megbirkózniuk, mint a teljes illúziókeltés, lesznek itt sós tacók, édes cserepes növények és gravitációt meghazudtoló csokoládékreációk. A gigantikus mennyezeti csillárt nem győzzük kivárni!

Címlapkép: Csokoládéiskola / Netflix


Még több izgalmas műsor, amit követhetsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...