Csodaszép, a levendula színeibe öltözött talpig lila konyhák, amiket látnod kell

Hamarosan ismét beindul a levendula szezon: te is szereted ennek a nyugtató illatú csodaszép virágnak a színét? Mire vársz, csempészd be a konyhádba!

Mondjuk ki: a lila színnel megbolondított konyhák nem mindennapi látványt nyújtanak, nem is túl gyakori választás a háztartásokban. Mi is szkeptikusak voltunk, hogy áll a lila a konyhának, de be kell valljuk, a fotókat megnézve, minket meggyőzött ez a merész színárnyalat!

1. Kísérletezőknek

Bármennyire is szeretjük a lilát, nyilván nem indítunk teljes tatarozást azért, hogy lila színben úszó konyhánk legyen tetőtől-talpig. Próbáld ki, játssz a színekkel: például a fehér tökéletes kiegészítője a mélylila.

2. Lila fal? Naná!

Ha egyáltalán nem szeretnéd felborítani a konyha rendjét, de benned van a kisördög, akkor a következőt teheted: fesd be az egyik falat mélylilára. Meglátod, az egész helyiség új arcát mutatja majd.

3. Légy merész!

Igen, itt még egy szuper példa arra, hogy a világos fa padló és bútorok mellé, mennyire jól megy a levendula lila. Ne féljünk ezt a színt használni a konyhában!

4. Fal és kiegészítők helyett….

Ha valaki igazán lila szín függő, gondolhat egy nagyot: a mélylila konyhabútor modern, letisztult eleganciát sugároz, mindenfajta giccs-érzet nélkül. Nagy kedvencünk ez a variáció.

Ezeket olvastad már?

via ElleDecor

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...