7 csodás, csőben sült zöldség egy őszi nap végére

Hűvösek a napok, melegítsük fel magunkat egy nagy adag gőzölgő, csőben sült zöldséggel. Ezek a komfortos ételek fogják a szezon legfinomabb alapanyagait és gazdag, krémes közegbe helyezik őket, ahol aranybarnára sülnek. Hát van ezen mit nem szeretni?

  1. 1.

    Csőben sült kelbimbó zöldségágyon

  2. 2.

    Csőben sült csoda: zellergratin

  3. 3.

    Csőben sült brokkoli hagymás besamellel

  4. 4.

    Csőben sült zelleres krumpli

  5. 5.

    Csőben sült karfiol és brokkoli

  6. 6.

    Csőben sült krumpli Sárától

  7. 7.

    Csőben sült, húsos brokkoli

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek