Csirkés leveskockával főzött a Michelin-csillagos séf, lehullott a lepel

“Nem kell tudniuk a vendégeknek” - közölte az üzletvezetővel Karunesh Kannah séf, aki David Beckhamnek, Charlize Theronnak is főzött már ínycsiklandó fogásokat.  

Csirkehúsos leveskockákat használt a Michelin-csillagos séf a vegetáriánus és vegán ételekhez anélkül, hogy erről a vendégeket tájékoztatta volna.

Amikor már hat beosztottja is jelezte az ellenérzéseit és aggályait ezzel kapcsolatban, egyszerűen elhárította őket azzal, hogy a vendégeknek nem kell tudniuk róla, mit tartalmaz a vacsorájuk.

Ezt láttad már?

Király Linda gyomrának 4/5-ét kivették, címlapra került az egyre karcsúbb énekesnő

Mr. Kannah, a Tamarind nevű indiai étteremlánc séfje elismerte, hogy húsleveskockát használt az éttermeiben. Az egész történet egy munkahelyi megbeszélésen robbant ki, amit az egyik menedzserasszisztens hívott össze, hogy jelezze a problémát, és ami után el is veszítette a munkáját. A Tamarind igazgatója megvédte a séfjét és kijelentette, hogy az érintett dolgozónak távoznia kell a csapatból.

Közben Mr. Khanna elismerte, hogy csirkehúsos leveskockákat használt az ételekhez.

Mafis Ali menedzserasszisztens a sous chef-fel is megosztotta, hogy csirkehúsos leveskockákat használnak a konyhán a vega ételekhez, kérte, hogy közöljék a pincérekkel, de a kérést elutasították. Ezután a senior chef-ekhez fordult, és számos visszautasítás után végre 2018 júniusában a személyzet hat tagja megbeszélést kezdeményezett a séffel.

Mr Khanna, aki többek között a Four Seasons konyháján tanulta a szakmát, mindezek után is kiállt amellett, hogy nem közli az étterem vendégeivel a továbbiakban sem, csirkehúsos kockákat tartalmaznak a vegetáriánus és vegán fogások.

A menedzserasszisztenst ugyan elbocsátották, de kártérítésként a munkaügyi bíróság egy hónapnyi munkabért ítélt meg neki, a jogi eljárások pedig folytatódnak.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...