15 tepsis csirkecomb, ami jóval izgibb a megszokottnál

Ha legközelebb a hentesnél jársz, ezúttal ne a csirkemellre bökj rá, hanem a csirkecombra! Olcsóbb is, a kollagéndús csontokkal pedig többre mész, ami az ízeket illeti! Leves, tepsis, sült, rántott, bundás, rajtad áll, mi lesz belőle!

A csirkecombok visszatérnek! Hajlamosak vagyunk megfelejtkezni róluk, mondván, csontosak, nehezebben, lassabban sülnek-puhulnak, pedig olcsóbbak és ízesebbek, mint a csirkemell, megígérjük! Melyik izgin fűszeres, tepsis csirkecomb indít be?

  1. 1.

    Citromos-olívás tepsis csirke

  2. 2.

    Tepsis csirkecomb újkrumplival

  3. 3.

    Köménymagos-fokhagymás csirkecomb

  4. 4.

    Sült csirkecombok Adrie konyhájából

  5. 5.

    Achiotés piros csirke

  6. 6.

    Citromos csirkecomb

  7. 7.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  8. 8.

    Mustáros-csípős csirkecomb

  9. 9.

    Zöldséges sült csirke nyolcfűszer-mártással

  10. 10.

    Csirkecomb Ágnes módra

  11. 11.

    Újhagymás csirke

  12. 12.

    Csirkecomb gombás töltelékkel és vele sült körettel

  13. 13.

    Kertészné csirkéje

  14. 14.

    Kólás csirkecomb

  15. 15.

    Gyömbéres csirke körtével

Még több csirkecomb itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...