Csirkecomb 21 változatban

A csirkecomb a háziasszonyok kedvenc húsfajtája, hiszen szaftos, ízletes, jól variálható, és az egyik legolcsóbban beszerezhető alapanyag, amit minden húsevő kedvel.

  1. 1.

    Kefirben pácolt csirkecomb

  2. 2.

    Görög csirke paradicsomszószban

  3. 3.

    Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól

  4. 4.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  5. 5.

    Rántott csirkeszárny és comb, ahogy Mamika csinálta

  6. 6.

    Tepsis csirkecomb zöldségekkel

  7. 7.

    Részeges csirke

  8. 8.

    Sütőben sült rántott csirke

  9. 9.

    Pácolt magyaros sült csirkecomb

  10. 10.

    Csirkecomb sörben sütve

  11. 11.

    Csirkepörkölt

  12. 12.

    Fokhagymás csirkecomb szalonnás sütőtökraguval

  13. 13.

    Francia vörösboros csirkecombok

  14. 14.

    80 fokos csirkecombok

  15. 15.

    Laskagombás paprikás csirke

  16. 16.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  17. 17.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  18. 18.

    Ropogós csirkecomb lecsóval és tejfölös-túrós gnocchival

  19. 19.

    Spaghetti tetrazinni Jamie Olivertől

  20. 20.

    Ragacsos csirkecomb mandulás rizspiláffal

  21. 21.

    Gombás-tejfölös csirke bakonyiasan

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek