11 csirkés recept, amivel megetetheted az egész családot

Nem könnyű dolog napról napra valami finomat főzni, főleg akkor nem, ha nemcsak magunkat, hanem az egész családot is el kell látnunk. A csirke megfizethető alapanyag és megannyi, közkedvelt recept alapjaként szolgálhat. Főzzünk belőle hát valami ínycsiklandót!

Amikor nem tudjuk, hogy mit főzzünk, ellenben tudjuk, hogy sok éhes szájat el kell látnunk táplálékkal, forduljunk bátran az alábbi csirkés receptek felé. Ezek a könnyű, klasszikus húsételek gondoskodnak majd a jollakásról és a jókedvről is.

  1. 1.

    Mogyorós csirke Aylah konyhájából

  2. 2.

    Omlós csirke tikka masala

  3. 3.

    Baconös-paradicsomos csirkemell

  4. 4.

    Csirkés "caprese"

  5. 5.

    Csirkezúzaragu

  6. 6.

    Paradicsomos babos csirke

  7. 7.

    Csőben sült csirkemell cukkinivel és burgonyával

  8. 8.

    Achiotés piros csirke

  9. 9.

    Currys-gyömbéres csirke

  10. 10.

    Csirkemell marokkói szósszal és zöldségkörettel

  11. 11.

    Tejfölben sült csirkecombok

Még több csirkés recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...