Így bonthatod pillanatok alatt szálakra a csirkehúst

Egyes szendvicsekbe vagy például levesekbe előszeretettel tálaljuk úgy a húst, hogy az cafatokra, szebben megfogalmazva szálakra van szedve. Most mutatunk egy trükköt, mellyel másodpercek alatt elkészítheted a húst.

Legyen szó zöldségről vagy húsról, az aprítás nem tartozik az emberek kedvenc konyhai tevékenységeihez. Sokáig tart, maszatos, a sok esetben még meleg húst pedig képtelenség rendesen megfogni. Azoknak, akik a pulled pork szendvicsek húsaihoz hasonló „szétcincált” csirkemellet vagy combot szeretnének készíteni, de nem akarnak hosszú perceken át szenvedni a húsrétegek szétszedésével, mutatunk egy gyors trükköt, honnan máshonnan, ha nem a TikTok-ról.

@raising.wildlings_ *thinks back to all the time wasted in the past. #kitchenhack #foodie #shreddedchicken #fyp #foryou #xyzbca ♬ Nobody - Mitski

A videó készítője egy elektromos kézi mixerrel/ habverővel töri össze, és egyben szedi szét a már hőkezelt csirkemellet, ráadásul azt is láthatjuk, hogy az egész procedúra nem több pár másodpercnél.

Mennyivel egyszerűbb megoldás ez, mint villával szétcincálni a húst? Csirkés szendvicsekben vagy levesekben egyaránt jól mutat az így elkészített csirke.

Forrásunk volt.


Ezeket a trükköket is érdemes meglesni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek