Így bonthatod pillanatok alatt szálakra a csirkehúst

Egyes szendvicsekbe vagy például levesekbe előszeretettel tálaljuk úgy a húst, hogy az cafatokra, szebben megfogalmazva szálakra van szedve. Most mutatunk egy trükköt, mellyel másodpercek alatt elkészítheted a húst.

Legyen szó zöldségről vagy húsról, az aprítás nem tartozik az emberek kedvenc konyhai tevékenységeihez. Sokáig tart, maszatos, a sok esetben még meleg húst pedig képtelenség rendesen megfogni. Azoknak, akik a pulled pork szendvicsek húsaihoz hasonló „szétcincált” csirkemellet vagy combot szeretnének készíteni, de nem akarnak hosszú perceken át szenvedni a húsrétegek szétszedésével, mutatunk egy gyors trükköt, honnan máshonnan, ha nem a TikTok-ról.

A videó készítője egy elektromos kézi mixerrel/ habverővel töri össze, és egyben szedi szét a már hőkezelt csirkemellet, ráadásul azt is láthatjuk, hogy az egész procedúra nem több pár másodpercnél.

Mennyivel egyszerűbb megoldás ez, mint villával szétcincálni a húst? Csirkés szendvicsekben vagy levesekben egyaránt jól mutat az így elkészített csirke.

Forrásunk volt.


Ezeket a trükköket is érdemes meglesni:

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!