Csípős ízekkel a hideg ellen!

Ha lehet hinni az időjárás-jelentésnek, holnaptól visszatér a tél. Hoztunk pár jó kis tüzes fogást, hogy ne fázzatok annyira!

Részünkről nyáron is jöhet a chili, de azért télen több értelme van - a nagy hidegben a sál sapkán kívül vagy a forralt bor segít, vagy egy nagy adag csípős étel. Tizenhetet hozunk nektek!

  1. 1.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  2. 2.

    Gong bao csirke

  3. 3.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  4. 4.

    Aloo gobi

  5. 5.

    A Wendy's chili

  6. 6.

    Chilis csoki-álom

  7. 7.

    Megfázás elleni leves

  8. 8.

    Chilis-rákos spagetti

  9. 9.

    Soto ayam Jawa, Elice-től

  10. 10.

    Csicseriborsó ragu

  11. 11.

    Grillezett pisztráng thai szósszal

  12. 12.

    Ráérős chili con carne

  13. 13.

    Csirke tikka masala 2.

  14. 14.

    Aglio olio e peperoncino

  15. 15.

    Sonkás-paradicsomszószos tortellini

  16. 16.

    Szecsuáni sertés Katharosz konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...