Csípős ízekkel a hideg ellen!

Ha lehet hinni az időjárás-jelentésnek, holnaptól visszatér a tél. Hoztunk pár jó kis tüzes fogást, hogy ne fázzatok annyira!

Részünkről nyáron is jöhet a chili, de azért télen több értelme van - a nagy hidegben a sál sapkán kívül vagy a forralt bor segít, vagy egy nagy adag csípős étel. Tizenhetet hozunk nektek!

  1. 1.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  2. 2.

    Gong bao csirke

  3. 3.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  4. 4.

    Aloo gobi

  5. 5.

    A Wendy's chili

  6. 6.

    Chilis csoki-álom

  7. 7.

    Megfázás elleni leves

  8. 8.

    Chilis-rákos spagetti

  9. 9.

    Soto ayam Jawa, Elice-től

  10. 10.

    Csicseriborsó ragu

  11. 11.

    Grillezett pisztráng thai szósszal

  12. 12.

    Ráérős chili con carne

  13. 13.

    Csirke tikka masala 2.

  14. 14.

    Aglio olio e peperoncino

  15. 15.

    Sonkás-paradicsomszószos tortellini

  16. 16.

    Szecsuáni sertés Katharosz konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...