Csinálj a kávéd tetejére krémes tejhabot mikróval 1 perc alatt!

Akarsz finom fehér sűrű tejhabot a kávédra mindenféle plusz eszköz nélkül? Egy kis üveg és egy mikró kell, semmi több!

Én személy szerint gyakorlatilag bármelyik kávé tetejére raknék egy jó adag krémes fehér tejhabot - sőt, sokszor igaziból csak azt eszem le róla, annyira jó. Ha nem akarsz külön habosítót venni, vagy a kávégéped levegővel működő habosítójával babrálni, ezt nézd! Csak tej és egy mikró kell, valamint egy zárható üveg.

Ez is kapcsolódik!

Verj tejszínhabot egyetlen befőttesüvegben!

1. Önts egy zárható (befőttes)üvegbe tejet félig, és rakd be a mikróba.

2. Melegítsd, amíg forró nem lesz (kb. 1 perc.)

3. Zárd le az üveget, jól rázd fel, és kész!

Néhány kávés finomság:

(címlapfotó: FLickr/Luis Macalinao)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...