Ez a gyors tésztaétel passzol ma a csillagjegyedhez

Gyors megoldásokat keresel éhség ellen hétköznapra? Akkor egy tál gőzölgő és hipergyors tészta lesz a befutó!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot...és a kolbászt, ezért a sajtos tésztába is belekarikázza.

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Neki a klasszikus carbonara a párja!

Krémes spagetti carbonara

Spagetti szénégető módra, amibe az olaszok nem tesznek tejszínt eredetileg. Hogyan lesz a csak tojássárgájából és parmezánból álló "szósz" krémes? Pont úgy, ahogy a receptben ...

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Na meg hogy odavan az ázsiaiért:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Kapor-tejszín-lazac, a nyerő trió:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Gyengéje az amerikai sajtos tészta, tele kalóriával:

3 sajtos Mac 'n' Cheese

A 3 sajtos Mac and Cheese tészta különleges, karakteres ízét a holland Frico Gouda, Edámi és a Maasdam sajt együttese adja.  A lágy, krémesem olvadó Gouda varázsolja a tésztát ...

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Egyszerű gombás-karfiolos megoldás a hét bármely napjára:

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Szeretik a maradékfelhasználást, ez a tészta is ennek jegyében született:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Csípik az egyedényes megoldásokat, mert gyorsak és praktikusak:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Imádja a pestót, legyen az piros vagy zöld!

Pesto alla Genovese tagliatelle-vel

Két percig süt a nap, és már nyarat generálnék. A piac ma reggel tele volt illatos, dús fűszernövényekkel, nem állhattam meg, hogy ne szerezzek párat. A bazsalikom levelek olyan zöldek ...

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A kínai sült tészták rajongói, jöjjön is egy recept:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Már-már túl egyszerűnek tűnik ez a masnitészta, melybe borsó és szalonna kerül:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Nem kell ide semmi hús, csak sok zöldség, egy edény, tészta és mehet is a buli:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...