Van egy fűszer, amit semmiképp se hagyj ki a forralt borból

Az ősz a forralt bor, a fűszeres teák és a forró csoki évszaka. A csillagánizs erős íze miatt gyakran kimarad kedvenc forró italainkból, pedig ez a fűszer nemcsak különleges aromát ad, de számos jótékony hatással is rendelkezik. Dobd a forralt borba!

Első ránézésre a csillagánizs inkább tűnik karácsonyi díszítőelemnek, mintsem fűszernek vagy gyógynövénynek. A kínai gyógyászatban azonban több ezer éve használják már ezt a különleges növényt jótékony hatásai miatt. Csillagánizzsal bármilyen forró italt feldobhatunk, és egyszerre élvezhetjük a fűszernövény egzotikus zamatát és egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait. 

Receptek csillagánizzsal:

Forrásunk volt. 


Még több őszi-téli tipp:

Címlapról ajánljuk

További cikkek