Mit főzzek ma? Csütörtökön csicseriborsóleves, csőben sült brokkoli és cseresznyés piskóta csábít

Játékos menüvel robogunk tovább a héten: a csütörtök csupa finomsággal vár minket. Minestrone csicseriborsóval gazdagítva, egy krémes besamellel leöntött, csőben sült brokkoli és omlós cseresznyés-diós piskóta kerül az asztalra.

Csak úgy roskadozik majd az ebédlőasztal a csütörtöki felhozataltól: minestrone leves, csőben sült brokkoli és egy cseresznyével teleszórt diós süti készül.

LEVES

Csicseriborsós minestrone

Leves mindig a megfelelő idényzöldségekből, így lehet egyszerűen megfogalmazni a minestrone mibenlétét. Ebben a hűvös időben a könnyedebb hagyma, zellerszár, paradicsom és répa mellé ...

Még több minestrone itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült étel itt!

DESSZERT

Még több piskóta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...