Csak bevállalós emberkéknek ajánljuk az új ízesítésű M&M's-et

Három új ízzel is jelentkezik az M&M's a következő évben. Nekünk valószínűleg továbbra is be kell érnünk a régi kedvencekkel.

A csokoládés és a mogyoróval M&M's-et jól ismerjük, néha a moziban is szívesen eszegetjük őket. Az Egyesült Államokban azonban sokkal nagyobb rajongótábora van ezeknek a drazséknak, így nem csoda, hogy már eddig is létezett belőle más ízesítés is a két klasszikuson túl. Most azonban nagyot újítana a márka, és három új ízzel és jelentkeznének 2019-ben. A legdurvább íz közülük talán a mexikói jalapenós, egész mogyoróval a közepén.

A másik két ízt is egy-egy ország ihlette. A pletykák szerint az egyik thai kókuszos, a másik angol karamellás lesz. Utóbbit már volt szerencséje megkóstolni az egyik instagramozónak, és nagyon ízlett neki.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az új termékeket hol tervezik piacra dobni, így még az is előfordulhat, hogy ha csak limitált ideig is, de nálunk is kapható lesz valamelyik újdonság.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...