Úgy tűnik, nemcsak Monica szeretett sütni, de az őt alakító színésznő, Courtney Cox is. Rengeteg videót készít az Instagramra, melyben különböző dolgokat alkot a konyhájában. Készített már pizzát, tejes-citromos csirkét és steaket is, sőt megmutatta azt is, hogyan készül kedvenc gluténmentes keksze.
Hozzávalók:
2 csésze és 1 ek. gluténmentes liszt, 1 csésze és 1 ek. mandulaliszt, 1 plusz 1/2 csésze nádcukor két részre osztva, 1 csésze növényi olaj, csokoládédarabok ízlés szerint, 1 tk. sütőpor, 1 ek. vaníliakivonat, 3 tojás, 2-3 csipet durva szemű só, 1 tk. fahéj
Így készül Courtney Cox sütije:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra! Keverd össze a liszteket, 1 csésze cukrot, add hozzá az olajat, a csokidarabokat, a sütőport, a vaníliát és a tojásokat! Ízesítsd kevés sóval, majd alaposan keverd össze!
Egy szögletes tepsit bélelj ki sütőpapírral, és formázz három veknit a tésztából. A maradék cukrot keverd össze fahéjjal, és szórd meg a sütemény tetejét! 20 perc alatt süsd aranybarnára!
Vedd ki a süteményt a sütőből, és hagyd pihenni 5 percig. Ezután vágd fel keresztben kis szeletekre, és helyezd el a süteményeket a tepsiben úgy, hogy a szélesebb részük nézzen felfelé. Ízlés szerint ezt az oldalt is megszórhatod egy kis fahéjas cukorral. Süsd további 10 percig!
Címlapkép: Warner Bros
Ezeket a recepteket is érdemes kipróbálni: