Évek óta rendeznek tematikus gourmet-vacsorákat a Lupa-tónál, a Beach Club helyszínén. Magyarország topséfjei, köztük Michelin-csillagos éttermek konyhafőnökei is megfordultak már a hagyományosan hétfőnként megrendezett esteken, de megcsodálhatta már 60 kilogrammos kardhal bontását is az ínyenc közönség, a halvacsora pedig helyben, filézés után faszénparázs felett készült el.
A 2021-es nyitányt a Costes Group országos hírű séfjére, Rácz Jenőre bízták, aki friss étteremnyitása, a Rumour by Rácz Jenő körüli teendők miatt kivételesen vasárnap este várja vendégeit. A laza, oldott hangulatú, tóparti környezet a séfektől is könnyedebb hangvételt kíván, de biztosak lehetünk benne, hogy a háromfogásos ételsorok mindegyike tükrözni fogja alkotóik stílusát és gasztronómiai világát.
A 3-fogásos exkluzív menük egységesen 9. 900 forintért lesznek elérhetők.
Június 13. vasárnap Rácz Jenő
Június 21. hétfő Bíró Lajos
Június 28. hétfő Pohner Ádám
További meghívott séfek a 2021-es szezonban:
Mizsei János (MÁK Bisztró)
Mede Ádám (Laurel Budapest)
Farkas Richárd (Pajta Bisztró)
Tóth Szilárd SALT)
Tiago Sabarigo (Essência Restaurant by Éva & Tiago)
Rosenstein Robi (Rosenstein Vendéglő)
Rácz Jenő menüje a vasárnapi nyitóesten:
Kacsamáj, lilakáposzta, almachutney
Háztáji csirkemell, petrezselyem, citrom, fregola
Sajttorta, eper, málna
Az online foglalási rendszer elindulásáig telefonon lehet asztalt foglalni a +36 20 92 67 837-es telefonszámon.
Esőhelyszín: Lupa Event Hall. A rendezvényekre rossz idő esetén is sor kerül, a Beach Clubtól 80 méteres távolságra tálalható fedett helyszínen. A Lupa Event Hall egy panorámás, teraszos, 450 négyzetméteres zárt rendezvényterem.
A Séfestek 19 órakor kezdődnek, a vacsoravendégek pedig fél órával előtte, 18:30-tól is érkezhetnek, strandbelépő megváltása nélkül.
Helyszín: Lupa Beach
Időpont: 2021. június 13-a, vasárnap, majd minden hétfőn 19 órakor
Címlapfotó: Facebook / Costes Beach Club