A Costes az év legjobbja!

Az idén is kiosztották a Dining Guide-díjakat! A legrangosabbnak tartott hazai gasztroeseményen ismét kiderült, hogy itthon is bőven van mire büszkének lennünk, ha gasztronómiáról van szó!

Összegyűltek a legjobbak! Az ország első számú éttermeit díjazták hétfőn este a Kioskban, amit csak nagyvárosi találkozóhelyként aposztrofáltak a rendezők és ahol először tartottak bármilyen rendezvényt. A Friedrich Wilhelm Raiffeisen Dining Guide díjat 2004 óta ítélik oda a legjobbnak tartott vendéglátóipari egységeknek, 2011 óta a Raiffeisen Bank támogatásával - innen ered a díj elnevezése is.

A Costes ismét diadalmaskodott (2009-ben már egyszer megnyerték az Év étterme kategóriát), ugyanis másodszor is elnyerte az Év étterme címet, a kedvenc vidéki étterem pedig az Anyukám mondta lett - Encsről. “Inspektoraink és zsűritagjaink tavaly szinte egyöntetűen a Costest találták a legjobbnak, így újból a kimért világszínvonal diadalmaskodott. Eltelt annyi idő, hogy azt lehet mondani, Miguel stabil konyhát visz, ami ezen a színvonalon szerintünk a legnagyobb dolog” - hangsúlyozta Wiszkidenszky András, a Dining Guide kiadója, a zsűri elnöke. Budapest kedvencének a Mosonyi utcai Rosenstein ítéltetett, a magyar és zsidó hagyományok tökéletes találkozópontjaként.

Az pedig talán már senkinek sem okozott meglepetést, hogy a magyarként a világ legrangosabb szakácsversenyén tizedik helyezést elérő Széll Tamás az Év séfje cím büszke birtokosa!

{ GALÉRIA = title:A%20Costes%20az%20%C3%A9v%20legjobbja!, 0,1,2,3,4,5,6,7 }

2012 Top 10 étterme ABC sorrend szerint:

67

Arany Kaviár

Bock Bisztró (Pest)

Costes

Csalogány 26

Fausto’s

Mák

Nobu

Onyx

ZONA

Íme, a Dining Guide! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek