A Costes az év legjobbja!

Az idén is kiosztották a Dining Guide-díjakat! A legrangosabbnak tartott hazai gasztroeseményen ismét kiderült, hogy itthon is bőven van mire büszkének lennünk, ha gasztronómiáról van szó!

Összegyűltek a legjobbak! Az ország első számú éttermeit díjazták hétfőn este a Kioskban, amit csak nagyvárosi találkozóhelyként aposztrofáltak a rendezők és ahol először tartottak bármilyen rendezvényt. A Friedrich Wilhelm Raiffeisen Dining Guide díjat 2004 óta ítélik oda a legjobbnak tartott vendéglátóipari egységeknek, 2011 óta a Raiffeisen Bank támogatásával - innen ered a díj elnevezése is.

A Costes ismét diadalmaskodott (2009-ben már egyszer megnyerték az Év étterme kategóriát), ugyanis másodszor is elnyerte az Év étterme címet, a kedvenc vidéki étterem pedig az Anyukám mondta lett - Encsről. “Inspektoraink és zsűritagjaink tavaly szinte egyöntetűen a Costest találták a legjobbnak, így újból a kimért világszínvonal diadalmaskodott. Eltelt annyi idő, hogy azt lehet mondani, Miguel stabil konyhát visz, ami ezen a színvonalon szerintünk a legnagyobb dolog” - hangsúlyozta Wiszkidenszky András, a Dining Guide kiadója, a zsűri elnöke. Budapest kedvencének a Mosonyi utcai Rosenstein ítéltetett, a magyar és zsidó hagyományok tökéletes találkozópontjaként.

Az pedig talán már senkinek sem okozott meglepetést, hogy a magyarként a világ legrangosabb szakácsversenyén tizedik helyezést elérő Széll Tamás az Év séfje cím büszke birtokosa!

{ GALÉRIA = title:A%20Costes%20az%20%C3%A9v%20legjobbja!, 0,1,2,3,4,5,6,7 }

2012 Top 10 étterme ABC sorrend szerint:

67

Arany Kaviár

Bock Bisztró (Pest)

Costes

Csalogány 26

Fausto’s

Mák

Nobu

Onyx

ZONA

Íme, a Dining Guide! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...