Ilyen csinos fogyása után Christina Aguilera rövidnadrágban

Christina Aguilera bámulatos átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Jó pár kilótól megszabadult, amit most egy szexi, feszülős szettben is megmutatott.

Christina Aguilera nemrégiben még telt idomairól volt híres, azonban tavaly életmódot váltott, és közel 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Az énekesnő most a StyleCraze oldalnak árulta el bámulatos fogyásának titkát. Mint kiderült, 1600 kalóriás diétát követett az úgynevezett szivárványétrend alapján. Nézzük, mit is takar ez pontosan!

Ilyen csinos fogyása után Christina Aguilera

Christina Aguilera reggelire általában szalonnát, áfonyát és avokádót választott, ebédre csirkesalátát tofuval vagy spenótot, tököt, kelkáposztát, uborkát, pritaminpaprikát, zöldbabot, répát és babot, vacsorára csirkét, halat vagy csicseriborsót rizzsel, uborkát, paradicsomot, hagymát, karfiolt, padlizsánt és répát evett. Ha nap közben megéhezett, akkor zellert, mogyoróvajat és garnélarákot majszolt.

Természetesen a testmozgás sem maradt el: hetente többször 15 percet edzett a futópadon, 10 percet az elliptikus tréneren, és 3x8-as sorozatban végzett fekvőtámaszokat, mellkasemeléseket, felüléseket, lábemeléseket, kitöréseket és guggolásokat.

Mindennek pedig meg is lett az eredménye, hiszen 3 hónap alatt csaknem 20 kilót adott le.

Látványos fogyását nemrégiben Drew Berrymore műsorában is megmutatta, ahová egy csillogó, testhezálló fekete felsőben és egy szexi fekete rövidnadrágban érkezett. Az egyszerű, mégis nőies fekete szett igazán látványosan hangsúlyozta karcsú alakját. Gratulálunk elért eredményéhez!

Forrásaink voltak.


Még több sztár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...