Ilyen csinos fogyása után Christina Aguilera rövidnadrágban

Christina Aguilera bámulatos átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Jó pár kilótól megszabadult, amit most egy szexi, feszülős szettben is megmutatott.

Christina Aguilera nemrégiben még telt idomairól volt híres, azonban tavaly életmódot váltott, és közel 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Az énekesnő most a StyleCraze oldalnak árulta el bámulatos fogyásának titkát. Mint kiderült, 1600 kalóriás diétát követett az úgynevezett szivárványétrend alapján. Nézzük, mit is takar ez pontosan!

Ilyen csinos fogyása után Christina Aguilera

Christina Aguilera reggelire általában szalonnát, áfonyát és avokádót választott, ebédre csirkesalátát tofuval vagy spenótot, tököt, kelkáposztát, uborkát, pritaminpaprikát, zöldbabot, répát és babot, vacsorára csirkét, halat vagy csicseriborsót rizzsel, uborkát, paradicsomot, hagymát, karfiolt, padlizsánt és répát evett. Ha nap közben megéhezett, akkor zellert, mogyoróvajat és garnélarákot majszolt.

Természetesen a testmozgás sem maradt el: hetente többször 15 percet edzett a futópadon, 10 percet az elliptikus tréneren, és 3x8-as sorozatban végzett fekvőtámaszokat, mellkasemeléseket, felüléseket, lábemeléseket, kitöréseket és guggolásokat.

Mindennek pedig meg is lett az eredménye, hiszen 3 hónap alatt csaknem 20 kilót adott le.

Látványos fogyását nemrégiben Drew Berrymore műsorában is megmutatta, ahová egy csillogó, testhezálló fekete felsőben és egy szexi fekete rövidnadrágban érkezett. Az egyszerű, mégis nőies fekete szett igazán látványosan hangsúlyozta karcsú alakját. Gratulálunk elért eredményéhez!

Forrásaink voltak.


Még több sztár:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...