Chia puding, az egészséges kedvenc - 17 recept!

Úgy tűnik egészségesdesszert-fronton a chia puding egyre jobban előretör. Nem csoda, hiszen ilyen sokféleképpen is elkészíthető!

  1. 1.

    Chia puding Zsírdisznóka konyhájából

  2. 2.

    Mangós-kókuszos chiapuding

  3. 3.

    Kókuszos chia puding friss eperrel

  4. 4.

    Vegán málnahab

  5. 5.

    Áfonyás-banános chia mag puding

  6. 6.

    Fahéjas-kakaós chia puding aranykivivel

  7. 7.

    Csokoládés chia mag

  8. 8.

    Rétegezett chia puding

  9. 9.

    Paleo gyümölcsös chia magos puding

  10. 10.

    Nyári görögdinnyés chia mag puding

  11. 11.

    Csokis-mandulás-áfonyás chiapuding

  12. 12.

    Mangós chiapuding

  13. 13.

    Chia magos barackpuding fahéjas kókuszhabbal

  14. 14.

    Chia puding málnával

  15. 15.

    Chia puding

  16. 16.

    Kókuszos-chia magos datolyapuding cukormentesen

  17. 17.

    Sütőtökös chia puding

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...