A legújabb Chef's Table évada = minden, amit a pizzáról tudni akartál

Ha azt hiszed, hogy a pizza csak olaszos lehet, paradicsommal, sajttal, sonkával és gombával, akkor még nem láttad a Chef's Table új évadát. Pizza a legprofibbaktól, a legkülönlegesebb kivitelben. Irány a Netflix és az új évad, a Chef's Table: Pizza.

Új évaddal jelentkezik a világ kedvenc gasztrodokuja, itt a Chef's Table: Pizza. A David Gelb által megálmodott gasztrodoku-sorozat, a Chef's Table 2015 óta elérhető a képernyőkön (azaz a Netflixen), és nincs olyan foodie, aki ne borulna le profizmusa, képi világa előtt. Megannyi sikeres évad után – az első és egyik leghíresebb rész Massimo Bottura és az Osteria Francescana történetét dolgozza fel – most a pizza, mint étel és fogalom és annak legzseniálisabb nagykövetei kapnak főszerepet.

AChef's Table: Pizza évadában Portlandől Phoenixig, Japántól Olaszországig beleshetünk a konyhákba, hogy mindent megtudjunk a hat séf és pizzakészítő megszállottságáról, technikájáról és ars poeticájáról.

Lessétek meg a trailert:

Ha sütnél egyet, miközben nézed:

Jamie Oliver pizzája

Jamie szerint a pizza nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Nincs szükség rá, hogy túl sok mindennel megpakoljuk, mert akkor lesz a legfinomabb, ha kevés, de jó minőségű ...

Szalámis-pepperonis pizza

Házilag pizzát készíteni egyáltalán nem olyan nagy ördöngösség, mint amilyennek sokan hiszik. Kicsit ugyan időigényes, de a végeredmény egészen biztosan kárpótolni fog a befektetett ...

Brokkolipizza

Az újragondolt pizzafeltét-kombinációk egyre inkább aranykorukat élik, a tészta hozzávalóin azonban ritkán szokás változtatni. Ez a lisztmentes recept olyanok előtt is megnyitja a ...

A sorozatot számos díjra jelölték megjelenése óta (és nem egyet meg is kapott), gyártását pedig évről évre meghosszabbítják.

Címlapfotó: Youtube


Még több izgalom:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...