A legújabb Chef's Table évada = minden, amit a pizzáról tudni akartál

Ha azt hiszed, hogy a pizza csak olaszos lehet, paradicsommal, sajttal, sonkával és gombával, akkor még nem láttad a Chef's Table új évadát. Pizza a legprofibbaktól, a legkülönlegesebb kivitelben. Irány a Netflix és az új évad, a Chef's Table: Pizza.

Új évaddal jelentkezik a világ kedvenc gasztrodokuja, itt a Chef's Table: Pizza. A David Gelb által megálmodott gasztrodoku-sorozat, a Chef's Table 2015 óta elérhető a képernyőkön (azaz a Netflixen), és nincs olyan foodie, aki ne borulna le profizmusa, képi világa előtt. Megannyi sikeres évad után – az első és egyik leghíresebb rész Massimo Bottura és az Osteria Francescana történetét dolgozza fel – most a pizza, mint étel és fogalom és annak legzseniálisabb nagykövetei kapnak főszerepet.

AChef's Table: Pizza évadában Portlandől Phoenixig, Japántól Olaszországig beleshetünk a konyhákba, hogy mindent megtudjunk a hat séf és pizzakészítő megszállottságáról, technikájáról és ars poeticájáról.

Lessétek meg a trailert:

Ha sütnél egyet, miközben nézed:

Jamie Oliver pizzája

Jamie szerint a pizza nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik. Nincs szükség rá, hogy túl sok mindennel megpakoljuk, mert akkor lesz a legfinomabb, ha kevés, de jó minőségű ...

Szalámis-pepperonis pizza

Házilag pizzát készíteni egyáltalán nem olyan nagy ördöngösség, mint amilyennek sokan hiszik. Kicsit ugyan időigényes, de a végeredmény egészen biztosan kárpótolni fog a befektetett ...

Brokkolipizza

Az újragondolt pizzafeltét-kombinációk egyre inkább aranykorukat élik, a tészta hozzávalóin azonban ritkán szokás változtatni. Ez a lisztmentes recept olyanok előtt is megnyitja a ...

A sorozatot számos díjra jelölték megjelenése óta (és nem egyet meg is kapott), gyártását pedig évről évre meghosszabbítják.

Címlapfotó: Youtube


Még több izgalom:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...