10 ok, amiért meghálálja a tested, ha céklalevet iszol

A céklalé jótékony hatásairól bizonyára rengetegen hallottak már azok, akik egészségtudatosan élnek, azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire jó döntést hozunk, ha rendszeresen fogyasztjuk.

A cékláról ódákat lehetne zengeni, és szoktunk is, csodás színével és különleges, földes ízével könnyen sokak kedvence lehet - és semmiképp ne csak a savanyúságra gondoljunk, mert a cékla egytálételekben, levesekben, húsok mellett, de süteményekben is pazar. De azt tudtad, mennyire egészséges? Beszéljenek a számok:

Elképesztően egészséges

A cékla mellett természetesen a belőle készült tiszta céklalé is elképesztően értékes tápanyagforrás. Lássuk miért lesz nagyon hálás a testünk, ha rendszeresen a céklalevet iszunk, katt a képre!

Forrásunk volt.


Még több egészség:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...