Caramel és Szilágyi Szilvi új konyhája maga az álom

Caramel és Szilágyi Szilvi hamarosan beköltöznek új otthonukba, amiről most néhány képet is megosztottak. Annyit elárulhatunk: a konyha varázslatosan gyönyörű!

Szilágyi Szilvi és Molnár Ferenc Caramel régi álma valósul meg hamarosan, ugyanis beköltöznek álomotthonukba, melyről nemrégiben néhány látványtervet is megosztottak.

Még mindig nem fogom fel, hogy ez a miénk! Az elmúlt években rengeteget álmodoztunk erről az otthonról és ugyanannyiszor le is mondtunk róla. Ezek a kész látványtervek már a végleges verziót mutatják. Minden egyes bútort és centit imádunk... Itt fogunk megöregedni!

– írta Szilágyi Szilvi a bejegyzésében.

Az ízlésesen berendezett otthonukban leginkább a bézs dominál, illetve annak különféle árnyalatai, a bútorok nagy része fából készült. A konyha igazán nagy kedvencünk, mely szintén a visszafogottabb, letisztultabb stílust képviseli.

Nektek hogy tetszik a házaspár új otthona?

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Még több sztárlakás:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...