3 ok, ami miatt megéri héjában enned a burgonyát

Az egészséged érdekében nem érdemes megszabadulnod a krumplihéjától, hiszen rendkívül hasznos tápanyagokat tartalmaz.

A legtöbb ember héj nélkül fogyasztja a burgonyát, ami óriási hiba, hiszen alapvetően ez is rengeteg tápanyagot tartalmaz. Arra azonban fontos figyelni, hogy ha héjastul esszük, bio burgonyát vásároljunk, és így olyan hasznos tápanyagokhoz juthatunk, mint például a kálium, a vas, a B3-vitamin és sok-sok rost. De nézzük, mire jó még a burgonya héja.

Kattints a képre a galériáért!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...