11 bundás hús, ami panír helyett omlós kabátba bújt

Persze mindenki szívében különleges helyet foglal el a klasszikus rántott hús, a morzsás paníron túl mégis sokféle különböző bundába bújtathatjuk a szeleteket. Nézzük, milyen ruhát ölthetnek a húsok!

  1. 1.

    Illatos omlós csirkemell

  2. 2.

    Párizsi sertésszelet

  3. 3.

    Illatos-omlós citromos csirke

  4. 4.

    Snidlinges mátrai borzaska

  5. 5.

    Karaj cukkinis bundában sütve

  6. 6.

    Chicken nuggets corn flakesszel

  7. 7.

    Csirkemell currys bundában

  8. 8.

    Csirkecsíkok kókuszbundában

  9. 9.

    Mandulabundás rántott csirkemell

  10. 10.

    Párizsi bundában sült csirkecomb ecetes salátával

  11. 11.

    Csirkepopcorn

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek