Íme a buggyantott tojás elkészítésének legegyszerűbb módja

Ennél egyszerűbb technikát még biztosan nem láttál, szóval mostantól tényleg nem lesz probléma elkészíteni a buggyantott tojást.

Biztosan te is tisztában vagy azzal, milyen sok módja létezik a buggyantott tojás elkészítésének. De általában egyik bonyolultabb, mint a másik...Ám, lehetséges, hogy most tényleg megtaláltuk a legegyszerűbbet mind közül! Ehhez az egyszerű trükkhöz csupán egy szilikon muffinformára és forró vízre lesz szükséged, és persze egy tojásra!

Ez a legegyszerűbb módja a buggyantott tojás elkészítésének

A szilikon forma tökéletes formát kölcsönöz a tojásoknak, és segíti az elkészítést

A minap egy videóra bukkantunk az Instagramon, amelyben egy rendhagyó technikát mutattak be a buggyantott tojás elkészítésére.

Ahogy a felvételen is látszik, a tojásokat először szilikon formába kell tenni, majd mehetnek is bele a forró vízbe. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint!

Fontos, hogy a víz semmiképpen se lepje el a formát!

Ha ez megvan, akkor takarjuk le a tojást, és hagyjuk pár percig főni, a legvégén pedig óvatosan emeljük ki a szilikonból. Szuper egyszerű, igaz?

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több érdekesség:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...