Budapesti étteremben kapták lencsevégre a Mátrix sztárját

Budapest egyik Michelin-csillagos éttermében vacsorázott tegnap este a Mátrix-filmek sztárja, a Morpheust alakító világhírű színész, Laurence Fishburne ugyanis jelenleg éppen Magyarországon forgat.

Lassan nem telik el úgy hónap, hogy ne találkozhatnánk össze Budapest utcáit járva egy-egy hollywoodi színésszel. Úgy tűnik, Magyarország egyre kedveltebb forgatási helyszín a nagy filmgyárak számára, a nálunk vendégeskedő színészek pedig szabadidejükben szívesen látogatnak el egy-egy kiemelkedő minőségű hazai étterembe.

Colin Farrel a budapesti kebabért, Mel Gibson pedig a steakért rajong, a minap pedig a Michelin-csillagos Borkonyha vendége is egy jól ismert színész, Laurence Fishburne volt.

A Mátrix-filmek sztárja jelenleg is Budapesten, illetve Etyeken forgatja új sci-fi filmjét, melyben Casey Affleck, Ben Affleck testvére is főszerepet kapott. Fishburne tegnap este látogatta meg az egyik legkiemelkedőbb magyar éttermet, a vacsora végeztével pedig szívesen összeállt egy fotóra a Borkonyha tulajdonosával.

Címlapkép: Facebook/Borkonyha


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...