A legfontosabb, hogy az elkészített tésztát és a forrázott tölteléket legalább egy éjszakára tegyük hűtőbe. Vigyázzunk, hogy a tésztánk ne legyen túl kemény, a töltelék pedig túl folyékony. Ahhoz, hogy a bejglink ne repedjen szét, sokáig kell keleszteni, mert a keletlen tészta könnyen meghasad. A tésztát ne tekerjük túl szorosra, sőt, ami legalább ilyen fontos: a tészta végeit ne hajtsuk be. Azért, hogy a gőz távozni tudjon a sütiből, szurkáljuk meg alaposan.
Pali pék nemcsak a bejglikészítésben van otthon, de ismeri az élesztőből készült tészták csínját-bínját is, amit meg is oszt a Budafoki élesztő Facebook-oldalán, népszerűsítve az otthon sütést, ami egyszerre élvezet és gondoskodás a szeretteinkről.
Karácsonykor a rászoruló családokról is gondoskodni szeretne a Budafoki élesztő, hogy az ő asztalukra is isteni bejgli kerülhessen. Ennek érdekében indította el ünnepi nyereményjátékát, amelyben úgy vehettek részt, hogy egyszerre legalább 5 db 50g-os Budafoki élesztőt vesztek (ennyi kelleni is fog az ünnepi fogásokhoz), majd ide feltöltitek a blokkot, amivel nyerhettek is. A Lesaffre Magyarország Kft., a Budafoki élesztő gyártója pedig vállalja, hogy partner pékségeivel közösen, minden kódfeltöltés után karácsonyi finomságokat juttat el rászorulóknak.
Itt elérhetitek Pali tökéletes bejglireceptjét is, hogy idén a tietek legyen a legjobb.