Brooklyn Beckham szerint séfként lehet 470 milliós autója

Mindössze 375 darabot gyártottak abból az autóból, melyben Brooklyn Beckhamet kapta lencsevégre az egyik híres TikTok-felhasználó, aki arról kérdez luxusautókkal közlekedő embereket, miből keresik a kenyérre pontosabban a luxusautóra valót. David Beckham fia olyan választ adott, amely igencsak megosztotta a közönséget.

David és Victoria Beckham fia igazi aranyéletet él: Brooklyn Beckham néhány hónapja vette feleségül a világ egyik leggazdagabb emberének (Nelson Peltznek) lányát, a 23 éves srác pedig valószínűleg sosem nélkülözött világhírű szüleinek köszönhetően.

A pandémia alatt Brooklyn saját főzős videók gyártásába kezdett, amelyek hamar igen sikeresek lettek. Beckham még saját gasztrosorozatot is indított, a videók legyártása azonban közel sem volt olcsó mulatság, a 24.hu cikke szerint ugyanis egy-egy tartalom 100 ezer dollárba került, és egy 62 fős stáb dolgozott azon, hogy Brooklyn bemutathassa séftehetségét. Nemcsak a 8 perces epizódok költségvetésével volt a gond, a kritikusok szerint Brooklyn Beckhamnek a gasztronómia alapfogalmaival is problémái voltak, hiába főzött együtt világhírű séfekkel.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

A korábban modellkedéssel és fotózással is foglalkozó Brooklyn most egy híres TikTokker, bizonyos Daniel Mac videójában tűnt fel, aki azzal lett híres, hogy luxusautókban ülő embereket kérdez meg arról, mivel foglalkoznak.

A videó készítője először fel sem ismerte Brooklyn Beckhamet, aki egy 1 200 000 dollárt (nagyjából 477 millió forintot) érő McLaren P1 autóban ülve azt válaszolta, séfként keresi a kenyerét, munkájában pedig igyekszik a legjobbat nyújtani.

A videó nézőinek több sem kellett, máris elkezdtek özönleni a hozzászólások a bejegyzés alatt, amelyek leginkább Brooklyn válaszát voltak hivatottak kétségbe vonni.

„Séf? Haha... Tavaly még fotós volt” – írták egy hozzászólásban.

„Hogy mivel foglalkozom? A szüleim gazdagok, szóval csak úgy elvagyok” – írta egy másik kommentelő, véleményét pedig sokan osztották, többek szerint ugyanis eddigi tapasztalatai alapján elég merész lenne azt mondania magáról, hogy séf, másfelől pedig nonszensz, hogy ebből a foglalkozásból valaki egy ilyen autót engedhessen meg magának.

Címlap: Instagram/BrooklynBeckham


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...