Újabb bolt jelentette be, hogy zárva tart szenteste

A Lidl után újabb bolt jelentette be, hogy december 24-én zárva tart.

Nemrég jelentette be a Lidl, hogy december 24-én nem nyitja ki üzleteit. Azóta már több bolt is elgondolkozott azon, hogy csatlakozik a CÖF-CÖKA ötletéhez, a karácsonyi boltzárhoz. A szervezet kezdeményezésével azt szeretné elérni, hogy szenteste napján minden magyar pihenhessen, és legyen munkaszüneti nap.

Újabb bolt jelentette be, hogy zárva tart szenteste

A Rossman úgy döntött, ő is beáll a Lidl mögé, és zárva tartja boltjait.

November 16-án jelentette be a Rossmann, hogy szenteste több mint 200 üzletük nem lesz nyitva. A bolthálózat azt írta a közleményében, hogy kiemelten fontos nekik, hogy a munkatársaik számára biztonságot és támogatást nyújtsanak a felgyorsult kereskedelmi környezetben.

Hozzátették, példaértékűnek tekintik a Lidlt – akik a CÖF mögé beállva rendelték el a zárvatartást – , és ők is lehetővé teszik, hogy ezt a napot mindenki készülődéssel, a szerettei körében tölthesse – idézte őket a hvg.hu.

A következő hetekben zajlik az egyeztetés azokkal a bevásárló központokkal, ahol kötelező érvényű nyitvatartás vonatkozik a Rossmann üzletekre is – a cég bízik abban, hogy itt is zárva tudnak majd tartani.

Forrásunk volt.


Friss és aktuális:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...