Tedd ízesebbé a bolti salátákat 4 egyszerű lépésben

Vannak azok a rohanós napok, amikor bizony be kell ugranunk a sarki kisüzletbe vagy büfébe egy lefóliázott, kis rekeszekre bontott, feltételezhetően szomorkás bolti salátáért. Ezek ízei és textúrái általában közel sem tökéletesek – pár furfanggal mégis azzá válhatnak!

Alapvetően épp annyira nincs kivetnivaló a bolti salátákban, mint a legtöbb készen, becsomagolva vásárolható élelmiszerben: egyik sem tökéletes, nem gourmet, nem a gasztronómia magasiskolája, persze nem is e célból készültek. Megbízható, gyors és azonnal fogyasztható ebédek/vacsorák ezek, amelyek gyakran kihúzhatnak minket a csávából. Ráadásul, ha vesszük a fáradtságot, még javíthatunk is a bolti saláták kinézetén, öntetén, prezentálásán az alábbi apró kiegészítésekkel. Ebben a körben a zöldsalátákról lesz szó, a majonézesek kimaradnak

Nézd meg galériánkban a bolti saláták feljavításának módjait!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek segítik a sütés-főzést:

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!