Tedd ízesebbé a bolti salátákat 4 egyszerű lépésben

Vannak azok a rohanós napok, amikor bizony be kell ugranunk a sarki kisüzletbe vagy büfébe egy lefóliázott, kis rekeszekre bontott, feltételezhetően szomorkás bolti salátáért. Ezek ízei és textúrái általában közel sem tökéletesek – pár furfanggal mégis azzá válhatnak!

Alapvetően épp annyira nincs kivetnivaló a bolti salátákban, mint a legtöbb készen, becsomagolva vásárolható élelmiszerben: egyik sem tökéletes, nem gourmet, nem a gasztronómia magasiskolája, persze nem is e célból készültek. Megbízható, gyors és azonnal fogyasztható ebédek/vacsorák ezek, amelyek gyakran kihúzhatnak minket a csávából. Ráadásul, ha vesszük a fáradtságot, még javíthatunk is a bolti saláták kinézetén, öntetén, prezentálásán az alábbi apró kiegészítésekkel. Ebben a körben a zöldsalátákról lesz szó, a majonézesek kimaradnak

Nézd meg galériánkban a bolti saláták feljavításának módjait!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek segítik a sütés-főzést:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek