Tedd ízesebbé a bolti salátákat 4 egyszerű lépésben

Vannak azok a rohanós napok, amikor bizony be kell ugranunk a sarki kisüzletbe vagy büfébe egy lefóliázott, kis rekeszekre bontott, feltételezhetően szomorkás bolti salátáért. Ezek ízei és textúrái általában közel sem tökéletesek – pár furfanggal mégis azzá válhatnak!

Alapvetően épp annyira nincs kivetnivaló a bolti salátákban, mint a legtöbb készen, becsomagolva vásárolható élelmiszerben: egyik sem tökéletes, nem gourmet, nem a gasztronómia magasiskolája, persze nem is e célból készültek. Megbízható, gyors és azonnal fogyasztható ebédek/vacsorák ezek, amelyek gyakran kihúzhatnak minket a csávából. Ráadásul, ha vesszük a fáradtságot, még javíthatunk is a bolti saláták kinézetén, öntetén, prezentálásán az alábbi apró kiegészítésekkel. Ebben a körben a zöldsalátákról lesz szó, a majonézesek kimaradnak

Nézd meg galériánkban a bolti saláták feljavításának módjait!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek segítik a sütés-főzést:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...