Tedd ízesebbé a bolti salátákat 4 egyszerű lépésben

Vannak azok a rohanós napok, amikor bizony be kell ugranunk a sarki kisüzletbe vagy büfébe egy lefóliázott, kis rekeszekre bontott, feltételezhetően szomorkás bolti salátáért. Ezek ízei és textúrái általában közel sem tökéletesek – pár furfanggal mégis azzá válhatnak!

Alapvetően épp annyira nincs kivetnivaló a bolti salátákban, mint a legtöbb készen, becsomagolva vásárolható élelmiszerben: egyik sem tökéletes, nem gourmet, nem a gasztronómia magasiskolája, persze nem is e célból készültek. Megbízható, gyors és azonnal fogyasztható ebédek/vacsorák ezek, amelyek gyakran kihúzhatnak minket a csávából. Ráadásul, ha vesszük a fáradtságot, még javíthatunk is a bolti saláták kinézetén, öntetén, prezentálásán az alábbi apró kiegészítésekkel. Ebben a körben a zöldsalátákról lesz szó, a majonézesek kimaradnak

Nézd meg galériánkban a bolti saláták feljavításának módjait!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek segítik a sütés-főzést:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...