Bokáig érő vízben és gumicsizmában szolgálnak fel ebben a velencei étteremben

A heves viharok, esőzések és ítéletidő miatt Olaszország vízben úszik, szó szerint. Ez a velencei étterem viszont temérdek gumicsizmát bevetve a nyitva tartás mellett döntött.

Ítéletidő tombol Olaszországban - keddre már tíz halálos áldozatról szóltak a hírek. Vihar, esőzés, földcsuszamlás, tornádó, áradás, az emberek térdig gázolnak a vízben, a helyzet nyugaton a legrosszabb. Több iskola zárva tart.

Velencében sincs másképp a helyzet, a város 75 %-a víz alatt áll - a valaha mért negyedik legmagasabb vízállás miatt a vízibuszok nem járnak, a Szent Márk teret lezárták, mivel a víz elérte a 156 centimétert. Az emberek zacskókat illetve gumicsizmát húznak a lábukra, hogy közlekedni tudjanak.

Az élet viszont nem állt meg - az igencsak speciális elhelyezkedésű Velence városa láthatóan ezt az akadályt is leküzdi, méghozzá temérdek gumicsizma bevetésével és pozitív hozzáállással. Az alábbi videó egy "zavartalanul" működő elárasztott étteremben készült, hétfőn, és a netes találatok alapján nem ez az egyetlen hely, sőt.

NÉZZÉTEK AZ ELÁRASZTOTT ÉTTERMET:

Mit gondoltok? Szürreális, vicces? Vagy elfogadhatatlan, hogy emberek így étkezzenek, illetve ilyen körülmények közt főzzenek és szolgáljanak fel?

Olasz ételajánló:

Olasz húsgolyók borsos tésztával

Ismét a gyorsaság. Az ebéd elkészítésében a borsos tészta dominált, már csak egy hozzá illő, gyorsan elkészíthető ételen törtem a fejem. Hála G. Ramsay tanácsának, a múltkori ...

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...