14 fenséges húsos fogás még a nagyböjt előtt

Idén március 2-án, hamvazószerdán kezdődik a negyvennapos böjt, amellyel a keresztények húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére készülnek. A nagyböjt utolsó napja pedig nagyszombat, április 16-a, ezután veszi kezdetét a húsvét. Ha tartjuk a böjtöt, még most együnk kiadós, isteni húsos fogásokat!

  1. 1.

    Csirkepörkölt rizslisztes nokedlivel

  2. 2.

    Sütőben sült olasz fasírt marinara szósszal

  3. 3.

    20 perces csirke piccata

  4. 4.

    Meatloaf, az amerikai egyben sült fasírt

  5. 5.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  6. 6.

    Házias székelykáposzta

  7. 7.

    A tökéletes kijevi csirkemell

  8. 8.

    Ízletes vadasmarha

  9. 9.

    Resztelt pulykamáj vörösborosan

  10. 10.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  11. 11.

    Hortobágyi palacsinta egyszerűen

  12. 12.

    Sertésszűz Budapest módra

  13. 13.

    Sajtkrémes karaj

  14. 14.

    Ázsiai stílusú mázas-ragacsos oldalas

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...