Így készült a magyar csapat derelyéje a Bocuse d'Oron

Veres István és csapata a lyoni Bocuse d'Oron töltött derelyéjét készített az elviteles dobozába, amelyet fehérparadicsom-szósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel egészítettek ki. Lássuk a varázslatos fotókat!

A Bocuse d'Or elviteles menüdobozát a versenyzőknek kellett megtervezni, kizárólag növényi alapanyagokból, azzal a kikötéssel, hogy a csomagolás legyen újrahasználható is. Ezt a komplex kérést a magyar csapat igen kreatív módon oldotta meg.

A dobozba garnélával töltött derelye került fehérparadicsom-szósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel, melynek elkészítéséről Fekete Antonio készített fotósorozatot.

Fotók: Magyar Bocuse d'Or Akadémia, Fekete Antonio Designfood


Magyar büszkeségek a gasztronómiában:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...