Ez az 5 magyar szakács indulhat idén a Bocuse d'Or válogatóján

Jól ismert nevekkel találkozhatunk a Bocuse d'Or magyar válogatóversenyén.

Alig két hét múlva mérkőzik meg a Babel egykori séfje, Veres István a Bocuse d'Or lyoni világdöntőjén a Föld legjobb szakácsaival – a híres francia szakácsról elnevezett verseny jövő évi megmérettetéseire már most, szeptemberben készülnek az indulók.

A Magyar Bocuse d'Or Akadémia szeptember 13-án jelentette be annak az öt magyar szakácsnak a nevét, akik a 2021-es Bocuse d'Or Hungary döntőjében indulhatnak, és akik közül még októberben kikerül az az egy mesterszakács, aki tavasszal, a budapesti kontinentális döntőn képviselheti Magyarországot.

A beérkezett pályázatok alapján a zsűri eldöntötte, melyik öt magyar szakács indulhat a hazai Bocuse d'Or válogatóversenyen.

A magyar döntőt október 21-én rendezik meg a Hungexpon, a tavaszi, európai döntő pedig 2022. márciusában lesz esedékes. Érdemes már most figyelni a világversenyt körülvevő híreket, Veres István ugyanis szeptember 26-27. között száll majd ringbe a legjobb szakácsnak járó aranyszobrocskáért.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek