Rossz hír érkezett a Bocuse d'Or döntőjéről

Bár sokak szerint benne volt a levegőben a módosítás esélye, új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or döntőjének dátumát.

Ismét csúszik a Bocuse d'Or Grand Finale időpontja. Az eredetileg kétévente, januárban megrendezésre kerülő döntőt 2021-ben júniusra datálták, a koronavírus-járványra való tekintettel azonban ismét új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or utolsó fordulójának dátumát.

Veres István a Bocuse d'Or európai döntőjén

A Dining Guide információi szerint a versenyt a már megszokott Sirha Lyon szakkiállítás keretein belül rendezik meg. A Sirha az új időpontnak megfelelően szeptember 23-27-ig tart majd, a Bocuse d’Or versenyre pedig a rendezvény utolsó két napján, szeptember 26-27-én kerül sor.

A gasztronómiai lap szerint benne volt a levegőben, hogy új időpontot jelölnek ki a kiállításra és a versenyre, a francia szervezők ugyanis már jó ideje halogatták a versenyalapanyagok kihirdetését. A Bocuse d'Or döntőjén Veres Istvánék képviselik majd Magyarországot, a magyar Bocuse d'Or Akadémia pár hete jelentette be, hogy a csapat új edzője nem más lesz, mint a Michelin-csillagos Stand és Stand 25 éttermek séfje, Széll Tamás.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Kép: Bocuse d'Or Akadémia

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek