Rossz hír érkezett a Bocuse d'Or döntőjéről

Bár sokak szerint benne volt a levegőben a módosítás esélye, új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or döntőjének dátumát.

Ismét csúszik a Bocuse d'Or Grand Finale időpontja. Az eredetileg kétévente, januárban megrendezésre kerülő döntőt 2021-ben júniusra datálták, a koronavírus-járványra való tekintettel azonban ismét új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or utolsó fordulójának dátumát.

Veres István a Bocuse d'Or európai döntőjén

A Dining Guide információi szerint a versenyt a már megszokott Sirha Lyon szakkiállítás keretein belül rendezik meg. A Sirha az új időpontnak megfelelően szeptember 23-27-ig tart majd, a Bocuse d’Or versenyre pedig a rendezvény utolsó két napján, szeptember 26-27-én kerül sor.

A gasztronómiai lap szerint benne volt a levegőben, hogy új időpontot jelölnek ki a kiállításra és a versenyre, a francia szervezők ugyanis már jó ideje halogatták a versenyalapanyagok kihirdetését. A Bocuse d'Or döntőjén Veres Istvánék képviselik majd Magyarországot, a magyar Bocuse d'Or Akadémia pár hete jelentette be, hogy a csapat új edzője nem más lesz, mint a Michelin-csillagos Stand és Stand 25 éttermek séfje, Széll Tamás.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Kép: Bocuse d'Or Akadémia

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...